Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az új laptopra nekem kell...

Az új laptopra nekem kell telepíteni az operációs rendszert?

Figyelt kérdés
Nem értek az ilyen dolgokhoz, szóval kinéztem online (digiprime) egy laptopot és oda van írva, hogy +windows10 - ez csak annyit jelent, hogy az árban benne van az op. rendszer, vagy már eleve fel van rá telepítve?
2018. okt. 15. 21:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Telepítve van, csak egyre vigyázz: valószínűleg OEM, tehát telepítőt nem kapsz hozzá.

Ha tönkremegy, neked kell megszerezni és újratelepíteni. Matricát kell adjanak ilyenkor az op. rendszered kódjával.

2018. okt. 15. 21:58
 2/3 Derwer ***** válasza:
100%

igen elő lesz telepítve a windows 10, pár dolgot kell megadnod. (nyelv, wifi jelszó, ilyesmi. )

lesz rajta helyre állító partíció, amivel alaphelyzetbe tudod állítani a gépet.

Ha inkább szűz telepítést csinálnál, akkor pedig a Microsofttól is le tudod tölteni a WIN10et, amit az alkalmazás DVDre vagy Pendrivera is ír neked.

A telepítés nagyon egyszerű.

Az operációs rendszer sorozatszáma pedig a BIOSba van már égetve nem lesz külön matrica vagy egyéb fizikai hordozó.

2018. okt. 16. 08:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon hasznosak voltak a válaszok.
2018. okt. 16. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!