4GB Ram-hoz muszáj 64bit-es Operációs rendszert telepíteni?
A muszájt nyílván nem szószerint értem, mert ha nem akarok 64bit-est rárakni akkor nem fogok.
DE, 32bit-es OP rendszerrel gyorsabban fog működni a gépem mint 64bit-tel?
Megvárom még más emberek hozzászólását is.
Nagyon köszönöm a gyors választ.
Aki esetleg tud erről egy hosszabb, tartalmasabb cikket linkelni vagy bemásolni, azt megköszönném!
Nem szamottevo a kulonbseg, ellenben ha egy programbol csak 64bites verzio letezik, azt sose fogod tudni 32bites rendszeren elinditani (forditva viszont igen).
Ha van videokartya akkor annak a ramja is beleszamit a cimzesi limitbe.
Total Available Graphics Memory: 1279 MB
Dedicated Video Memory: 512 MB
System Video Memory: 0 MB
Shared System Memory: 767 MB
Ebből mit tudsz leszűrni?
A memória jelentős részét nem tudnád használni, ez mindenképpen hátrány. Nem kell már extra tevékenység 4GB kihasználásához, elég néhány oldalt megnyitni a böngészőben. Ezért elvileg inkább lassulást okozhat a 32 bites rendszer. Gyakorlatilag lehet, hogy észre sem vennéd, de hogy előny nem származik belőle, az bizonyos.
Mi szól a 64 bit ellen?
Éppen azért vártam más emberek véleményét is, hogy hátha szól valami a 64bit ellen, de úgylátom hogy nem.
Ismételten köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
Nem értem, hogy miért vagy ennyire a 64 bit ellen.
Nem kell itt köröket futkosni ezzel a problémával.
4 giga ramtól fölfelé 64 bites windowst telepítünk. Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!