Bóta József kérdése:
A bios jelszót kér. De megadom a jelszót be lép a bios ba de minden szürke nem lehet állitani semmit. Mi a tehendő ilyenkor? Nem tudok semmit tenni nem tudok rendszert telepíteni semmi.
Figyelt kérdés
2018. márc. 30. 18:53
1/8 anonim válasza:
Újraindítás után is lehet boot menüt behozni. F12, F2, Del...valamelyikkel. A szürkeségre valaki talán tud valamit.
2/8 A kérdező kommentje:
Be tudok lépni mindig de semmit nem lehet csinálni és ez miatt nem tudok rendszert telepíteni.
2018. márc. 30. 21:11
4/8 A kérdező kommentje:
nem tudok resetelni mert ez egy notbook és hiába szedtem szét elem ki aksi ki minden áramtalanítottam egész nap szétszedve volt semmi.... és nincs rajta jumper meg sehol nem látok cmos sem.
2018. márc. 31. 12:56
5/8 anonim válasza:
Akkor szervíz. A semmivell semmit nem lehet csinálni.
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
ellemet hiába szedtem ki....
2018. ápr. 1. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!