Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » 25 évesen késői elkezdeni...

25 évesen késői elkezdeni foglalkozni az informatikával?

Figyelt kérdés

Eddig mást tanultam, mással foglalkoztam. Egyetemet is végeztem, főleg jogot tanultam, no meg angolt és oroszt.

Nem sokat konyítok az informatikához, de az algoritmikus gondolkodásom elég jó.

Azért akatom tanulni, mert ez egy másik területét képezné a jelenlegi szakmámnak, ami nem árt.

Főleg a hálózatok és a rendszerek számítanának, de nagyon szívesen megtanulnék programozni is, csak azt nem tudom érdemes-e belevágni.

Mert vagy fejlesztem magamat a mostani szakterületemen, vagy kibővítem a lehetőségeimet.

2018. szept. 27. 04:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha érdekel, akkor persze.
2018. szept. 27. 07:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem késő, ha kitartó és lelkes vagy, de én még olyan jogászt nem láttam, akinek ment volna az algoritmikus gondolkodás.

Tudod, a programozásnál nincs olyan, hogy egy szöveget többféle módon lehet értelmezni...

2018. szept. 27. 09:11
 3/5 anonim ***** válasza:
1992-ben ültem le először a monitor elé. Mit gondolsz, hány éves voltam? Hát nem 25. És fokozatosan eljutottam a szerelésig, összeállításig, telepítésig stb. Nem ez a szakmám, a párom tanított, aztán OKJ vizsgát tettem. Nem az számít, hány éves vagy, csak az, hogy van-e egyáltalán érzéked hozzá.
2018. szept. 27. 11:52
 4/5 anonim ***** válasza:
30 után kezdtem el foglalkozni informatikával. Jelenleg ez a szakmám és ebben is dolgozom (58 vagyok). Egyáltalán nem késő 25 évesen elkezdeni. Persze természetesen azóta is egyfolytában tanulom, mert az informatika valóban egy életen át tartó tanulás.
2018. szept. 27. 16:42
 5/5 anonim ***** válasza:
4-es: tökéletesen igazad van.
2018. okt. 2. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!