Mely nyelveket érdemes tanulnom az angolon kívül, ha informatikával szeretnék foglalkozni? (belföldi, külföldi, illetve távmunka esetén)
Figyelt kérdés
Amennyiben az irodai szintű felhasználáson kívül, van hardveres és rendszergazdai ismereteim, továbbá a webprogramozáshoz is értek (html, css, php & mysql, javascript jquerry), milyen nyelve(ke)t érdemes tanulnom? Az angol magától értetődő, de azonkívül?
Mit a kérdésből is látszik, nem feltétlen ragaszkodom Mo.-hoz, így azt ne vegyétek figyelembe. Viszont fontos megjegyezni, hogy egy okj-t leszámítva (webmester) nincs papírom, a legtöbbet könyvekből, és netes segédanyagok alapján tanultam, és gyakoroltam, így előny az a hely, ahol inkább a tudás számít.
#nyelvtanulás #külföld #angol #számítástechnika #rendszergazda #belföld #informatika #távmunka #webprogramozás #második nyelv
2016. szept. 19. 17:31
1/6 anonim válasza:
Szerintem németet. Sok magyar informatikus megy dolgozni Svájcba vagy Németországba. Illetve Budapesten is sok német gyökerű cég van: Siemens, SAP, stb.
2/6 anonim válasza:
Visual BASIC, C++, Pascal stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!