33 éves vagyok és szeretnék informatikával (programozással) foglalkozni. Gazdasági agrármérnök vagyok, de gépészként dolgozom. Pályát váltanék. Tervem lent olvasható. Piacképes gondolat?
Figyelt kérdés
Kinéztem a NJE Gamf Programozó informatikus szakirányú továbbképzést (elfogadják a diplomámat). A képzés alatt kiderül, hogy fekszik-e nekem ez a pálya és beugrót adhat ha végzek egy állásinterjúra. Szerintetek jó a terv? Idős vagyok már hozzá? Kezdjek inkább új infós alapszakot, mert ilyen képzéssel sehova sem hívnak be? Hogyan tudnék pályát váltani?2018. febr. 13. 11:15
1/5 anonim válasza:
Olyan mértékű a munkaerőhiány az IT szektorban, hogy jó eséllyel el tudsz helyezkedni, ha kicsit is konyítasz ahhoz amit csinálni kell.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem. A képzés mellett szerintetek milyen nyelvet kezdjek el tanulni? Qbasicben programoztam idáig csak.
2018. febr. 13. 11:56
3/5 anonim válasza:
Java SE, EE, JavaScript, egy kis adatbáziskezelés, némi HTML, CSS, és angol nyelv legalább középfokon, és kinyílik minden kapu.
4/5 A kérdező kommentje:
Végzettség nem kell? Junior interjúra iskola nélkül behívnak? Elég hozzá ez a továbbképzés? Köszi, az eddigi válaszokat.
2018. febr. 13. 14:21
5/5 anonim válasza:
A legtöbb helyre nem kell végzettség. Tudás viszont igen. Első kézből tapasztalom ezt nap, mint nap. Néhány hét alatt találsz jól fizető munkahelyet, ha ez a tudásod megvan. Ha pedig már van néhány év gyakorlatod, végképp nem kérik a papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!