Mit használjak az nCore helyett?
Nem tudom, hogy tudjátok-e, de ma délután lefoglalták az ncore szerverét és most megvagyok halva. :S
09:59
Sajnos nem tudod magad mihez mérni, mivel nem tapasztaltad meg a korlátlan film és sorozatnézés előnyeit.
Sorozatok alatt persze nem paula és paulinát értek, de ezt neked hiába is magyaráznám.
Remek, majd ha nekem is jól fizető állásom lesz, megveszem kedvenceimet DVD-n, amennyiben árulják még. Sőt ha megtanulok 4 nyelven, már nem is kell aggódnom amiatt, hogy árulják e, hiszen megvehetem angolul is.
Csak az a gáz, hogy a többség nem ilyen és attól, hogy te képes voltál rá, másoknak még mindig csak a hazai kiadások maradtak és amíg azok ily szegényesek, hát, hogy is mondjam, marad a letöltés.
ztracker:
Jogvédő szervezetek kérésére egyelőre szüneteltetjük a fel- és letöltési részleget
Ezért nem tudja most senki sem használni a Böngésző és a feltöltési részleget.
Az oldal többi funkciója üzemel.
Türelmeteket kérjük!
Lehető leghamarabb próbáljuk orvosolni a dolgot, aggodalomra nincs ok!
"De leesett, fedezd fel a világot és vesd meg mások hóbortjait, ez esetben a filmnézést. Alakítsd a saját ízlésed szerint a környezetedben élők ízlését. Ugye milyen csodálatos ez a világ? Fedezzük fel."
Valamit félre értesz. Nem vetem meg a filmnézést. Én is nézek filmet, ha legálisan lehetőségem nyílik rá. Nem tudom, hogy ezt miből vagy honnét vetted. Az erkölcs, az öntudat, nem hiszem, hogy az ízlést két erősen befolyásoló tényező így azt sem mondhatom, hogy azt át akarnám alakítani. Legközelebb értelmezd azt amit írok ;).
ennyi ideje van valakinek hogy irogasson mért nem tanulsz inkább mint hogy ide irogass? hátha megtanulsz még hébreül is ha esetleg nem tudnál véletlenül nem politikus vagy ott ülsz a parlamentbe és meglopod az embereket
nincs mindenkinek annyi esze meg pénze mint neked hogy megvegye a dvd ket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!