Milyen op. Rendszert használjak? Tudsz valamit ajánlani windows helyett?
tehát elsősorban fontos, hogy magyar legyen, egyszerű, gyors, ne legyen gond a vírusokkal, tehát valami normális vírusirtó is kellene rá, menjen rajta a .doc kiterjesztésű fájlok meg ami az office-ban van, meg az adobe által .pdf-ek, és filmeket is szoktam nézni
videókártya az alaplapra van integrálva, ilyen 64-128 mb körüli, szóval játékok nem mennek rajta
és egy teljesen alaptudással rendelkező felhasználó számára kellene valami jó kis operációs rendszert ajánlani
és persze az sem lenne mellékes, ha a windows 7 mellé fölmenne, és lehetőség szerint nem kellene a merevlemezt formázni telepítésnél
hallottam valami információfoszlányokat a linuxról, írna nekem valaki egy kicsit valamelyikről? melyiket érdemes használni?
Manapság nagyon (nagyon... ez relatív) divatos Linux terjesztés az Ubuntu. Van úgynevezett Live változata is, amely telepítést sem igényel, szépen használhatod Windows mellet. Persze, ha kompatibilis az adott számítógéppel.
Ingyenes programokat egyébként Windows alá is találhatsz. Irodai munkára jó választás az OpenOffice, vagy annak testvére, a LibreOffice.
köszi
az ubunturól még jöhetnek infók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!