Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen vírusirtót használjak...

Milyen vírusirtót használjak ESET NOD32 Antivirus4 helyett?

Figyelt kérdés

ESET NOD32 Antivirus 4 virusirtó szoftver van a gépemen, a gép tiszta vírusos, de az ESET nem talál semmit. Tudom hogy teli van vírusokkal a gép, mert msn-en is többen írták, meg Norton Security Scan is fenn van a gépen és az kb. 420 fertőzött fájlt talál, de azzal meg nem tudom kiirtani őket.

Ajánlanátok valami jó virusirtót? Ha lehet magyart és ha tudsz linkelj!

2010. márc. 23. 20:18
1 2
 1/19 anonim válasza:

javaslok 1 boot idejű keresést is!

amúgymeg:

AVG Internet Security 9.0.716.1803 HUN

2010. márc. 23. 21:07
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha az msn-ed vírusos, akkor ezt nézd meg: [link]

Az egyébként nem vírus hanem malware.

Eset helyett én avast-ot vagy avira-t ajánlok. Mindkettő ingyenes egyéni felhasználóknak.

2010. márc. 23. 21:12
 3/19 anonim ***** válasza:

HM,Ocsem ha fogalmad sincs arrol hogy mia malware akkor ne tomd a mas hozza nemerto fejet,valamivel amit megal modtal:

Malware (angol rövidítése: a rosszindulatú szoftverek, néha úgy hivatkoznak, mint malware) egy általános utalás a rosszindulatú szoftverek.

Ezek közé tartoznak a vírusok, trójai falovak, kémprogramok és adware. Malware van egy számítógép manapság általában megkapja az interneten keresztül, különösen, ha kártékony oldalak megtekintésekor a nem jól biztosított rendszer.

Msn removal ,mit akarsz az msn removalal,ez egy kozonseges gyenge szoft,ami ismer egypar virust es amit ismer csak azt torli,,ha olvastatok volna mit irr -420 fertozot fajl,ez azt jelenti hogy ez komoly fertozes ,tehat lehet virut,sality vagy mas fertozes ami megtamadja a rendszer fajlkat is,Tehat nemertem hogy minek irsz ha fogalmad sincs arrol mi az a szamitogep virus,en mar egyszer irtam ide,az hogy postan vagy MSN-vagy mit tudom en honan kapra a gyerek a fertozest nemjelenti az hogy MSN-virus,MSN-virus nincsen,nem volt es nemis lesz,csak az van hogy igy terjednek,mert ez az leg konyeb ut,,

2010. márc. 23. 21:29
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Melyik kínai szerverről szedted le ezt a tört NOD-ot? Fuafua vagy hasonló? Ha nem eredeti a Windows-od, az eredeti nem is megy fel. Nekem eredeti ESET SMART SECURITY van a gépemen, hét hónap alatt ennyit fogott meg és tett a karanténba: ConfickerAE féreg, Autorun VB.GJ féreg, PSW.Online.Games NYM trójai, még egy Conficker AE féreg. Ezeket mind pendrive-val vittem haza. És egy Injektor trójai a netről. Minden esetben azonnal letiltotta a portot, vörös riasztás után betette a karanténba a támadót. Soha, semmi nem jutott be!A valódi, naponta többször is frissülő ESET-NOD EZT TUDJA. (Kőkemény a tűzfala is).
2010. márc. 23. 21:41
 5/19 anonim ***** válasza:
Avira
2010. márc. 24. 09:59
 6/19 anonim ***** válasza:

21:41

KUSS!

Az emberek 95% nem kínai szerverről tölti le hanem keres hozzá felhasználónevet és jelszót -.-

2010. márc. 24. 14:08
 7/19 anonim ***** válasza:

Ja és töröld le a nodot.

Rakj fel kasperskyt,avastot,nortont.

2010. márc. 24. 14:09
 8/19 anonim ***** válasza:
2010. márc. 24. 14:10
 9/19 anonim ***** válasza:
14 08: Bunkó vagy apám.
2010. márc. 24. 17:40
 10/19 anonim ***** válasza:

Alap hogy Norton Internet Security 2010

Azt mondják zabál mint állat hülyeség 50MB-ot eszik meg de véd mint az állat 11 védelmi cucca van....

2010. márc. 24. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!