Milyen vírusirtót használjak ESET NOD32 Antivirus4 helyett?
ESET NOD32 Antivirus 4 virusirtó szoftver van a gépemen, a gép tiszta vírusos, de az ESET nem talál semmit. Tudom hogy teli van vírusokkal a gép, mert msn-en is többen írták, meg Norton Security Scan is fenn van a gépen és az kb. 420 fertőzött fájlt talál, de azzal meg nem tudom kiirtani őket.
Ajánlanátok valami jó virusirtót? Ha lehet magyart és ha tudsz linkelj!
javaslok 1 boot idejű keresést is!
amúgymeg:
AVG Internet Security 9.0.716.1803 HUN
Ha az msn-ed vírusos, akkor ezt nézd meg: [link]
Az egyébként nem vírus hanem malware.
Eset helyett én avast-ot vagy avira-t ajánlok. Mindkettő ingyenes egyéni felhasználóknak.
HM,Ocsem ha fogalmad sincs arrol hogy mia malware akkor ne tomd a mas hozza nemerto fejet,valamivel amit megal modtal:
Malware (angol rövidítése: a rosszindulatú szoftverek, néha úgy hivatkoznak, mint malware) egy általános utalás a rosszindulatú szoftverek.
Ezek közé tartoznak a vírusok, trójai falovak, kémprogramok és adware. Malware van egy számítógép manapság általában megkapja az interneten keresztül, különösen, ha kártékony oldalak megtekintésekor a nem jól biztosított rendszer.
Msn removal ,mit akarsz az msn removalal,ez egy kozonseges gyenge szoft,ami ismer egypar virust es amit ismer csak azt torli,,ha olvastatok volna mit irr -420 fertozot fajl,ez azt jelenti hogy ez komoly fertozes ,tehat lehet virut,sality vagy mas fertozes ami megtamadja a rendszer fajlkat is,Tehat nemertem hogy minek irsz ha fogalmad sincs arrol mi az a szamitogep virus,en mar egyszer irtam ide,az hogy postan vagy MSN-vagy mit tudom en honan kapra a gyerek a fertozest nemjelenti az hogy MSN-virus,MSN-virus nincsen,nem volt es nemis lesz,csak az van hogy igy terjednek,mert ez az leg konyeb ut,,
21:41
KUSS!
Az emberek 95% nem kínai szerverről tölti le hanem keres hozzá felhasználónevet és jelszót -.-
Ja és töröld le a nodot.
Rakj fel kasperskyt,avastot,nortont.
Alap hogy Norton Internet Security 2010
Azt mondják zabál mint állat hülyeség 50MB-ot eszik meg de véd mint az állat 11 védelmi cucca van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!