Milyen vírusírtót használjak? =| Nod32 <- szar Avast <- szar AVG <- szar
Avast! nem szar, csak tudni kell használni. Mint a gépet, mint az anti-vírust.
Ha nem úgy élnél, hogy folyton veszélynek volna kitéve a géped, akkor mindegyik anti-vírus megfelelő volna.
Informatikus palánta vagyok, ha jól megy, jövőre a végzettségem is meg lesz rá. Jó ideje gépek mellett vagyok, és sok őrültséget elkövettem, mint a neten, mint a gépen. Eddig mindegyik anti-vírus bevált, mivel tudtam, hogy mit csinálok, és nem voltak gyakorta vírusaim.
Első vagyok.használtam avastot..Mikor progikat töltök le és megnézem virustotalon hadd ne mondjam hogy 10ből ha 1et virusnak felismer,és nem bállitáson van hangsuly..azért szeretik ennyire mert ingyenes..de nem ér annyit :) Norton nem lassít,xp-m van jól fut,meg egy tesztet mutatnék erőfprrás zabálásból: [link]
A nortro naz első ;) azaz ő használ legkevesebbet ez mellett nagyon is jól véd..
Négy magos, 2,6GHz-s proci és négy giga ram mellett, nekem aztán teljesen mindegy, hogy mi mennyit lassít. :D
Őskövület XP-t meg már csak tényleg az használ, akinek mást nem bír a gépe.
Win7, mert a korral haladni kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!