Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen vírusírtót használjak?...

Milyen vírusírtót használjak? =| Nod32 <- szar Avast <- szar AVG <- szar

Figyelt kérdés
most norton 2011 van fent de nem bízom már benne....
2011. júl. 17. 10:37
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
A Norton pedig nagyon jó :) Vagy Avira
2011. júl. 17. 10:38
 2/29 A kérdező kommentje:
igaz, hogy jó a norton, de én kételkedem 1-2 dologgal kapcsolatba. pl. lassítja a gépet, mint az Avast...
2011. júl. 17. 10:43
 3/29 anonim válasza:
kaspersky
2011. júl. 17. 10:43
 4/29 A kérdező kommentje:
kaspersky-t nem is ismerem :O xD :D
2011. júl. 17. 10:44
 5/29 anonim ***** válasza:
70%

Avast! nem szar, csak tudni kell használni. Mint a gépet, mint az anti-vírust.

Ha nem úgy élnél, hogy folyton veszélynek volna kitéve a géped, akkor mindegyik anti-vírus megfelelő volna.

Informatikus palánta vagyok, ha jól megy, jövőre a végzettségem is meg lesz rá. Jó ideje gépek mellett vagyok, és sok őrültséget elkövettem, mint a neten, mint a gépen. Eddig mindegyik anti-vírus bevált, mivel tudtam, hogy mit csinálok, és nem voltak gyakorta vírusaim.

2011. júl. 17. 10:45
 6/29 anonim ***** válasza:

Első vagyok.használtam avastot..Mikor progikat töltök le és megnézem virustotalon hadd ne mondjam hogy 10ből ha 1et virusnak felismer,és nem bállitáson van hangsuly..azért szeretik ennyire mert ingyenes..de nem ér annyit :) Norton nem lassít,xp-m van jól fut,meg egy tesztet mutatnék erőfprrás zabálásból: [link]

A nortro naz első ;) azaz ő használ legkevesebbet ez mellett nagyon is jól véd..

2011. júl. 17. 10:47
 7/29 anonim ***** válasza:
Gyorsan irtam helyesirási hibákért bocsi..reggel van :P
2011. júl. 17. 10:48
 8/29 anonim ***** válasza:
Ha számodra ennyi vírusirtó szar, akkor lehet, hogy nem a vírusirtókkal lesz a probléma...
2011. júl. 17. 10:50
 9/29 anonim ***** válasza:
0%

Négy magos, 2,6GHz-s proci és négy giga ram mellett, nekem aztán teljesen mindegy, hogy mi mennyit lassít. :D

Őskövület XP-t meg már csak tényleg az használ, akinek mást nem bír a gépe.

Win7, mert a korral haladni kell!

2011. júl. 17. 10:50
 10/29 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó Válaszoló, most nem kötnék bele, hogy a 7 mennyire nem tud többet az XP-hez képest, csak egy nagy marketing szinte az egész, meg csicsa. A Kérdezőnek meg az AVG-t ajánlanám, nem tudom mi bajod van vele Kérdező, nekem tökéletesen bevált, pedig elég régi procim van (Pentium 4, meg 2 GB RAM).
2011. júl. 17. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!