Milyen vírusírtót használjak? =| Nod32 <- szar Avast <- szar AVG <- szar
"=| Nod32 <- szar Avast <- szar AVG <- szar"
Érdekes...asztali gépünkön avast van, semmi baja az ég világon, haverom Nod-ot szedi le mindig, és semmi baj vele, előtte Nortont használt azzal se volt semmi, nekem Avira van és érdekes módon nem kapok vírus csak úgy.
"most norton 2011 van fent de nem bízom már benne...."...hát erre ott a legbiztonságosabb megoldás: kihúzod a netkábelt.
Az XP vs Win7 téma is f.szság, meddő vita (jó volt anno a 98, jó volt az XP is, most jó a win7 kész)...tudni kell őket használni és megóvni (leginkább magunktól).
Ezt a "jajj nagy a gépigénye" dolgot sosem értettem, egy kib.szott böngésző többet esik mint bármi más, meg amikkel összefutottam manapság víruskeresők, pár mega ram használatért cserébe real time védelmet biztosítanak, ha meg futtatsz egy "full system scan"-t akkor azt ki kell várni és kész ha nem bírná a gép (minthogy cod-ozni sem fogsz valszeg szabadjára engedett torrentek mellett)
És ahogy mondják, legnagyobb probléma a víruskeresőben az emberi tényező, legtöbbször beriaszt a a program, csak kinyomják mert jajj ne pofázzon, aztán meg a vírusírtó a szar...
Énis használok mindent Avira+Comodo+Malwarebytes+UAC és alapjáraton sosem volt még vírusom, csak akkor mikor "kísérletező kedvemben" voltam kétes programokkal, illetve ha vmi riasztott, akkor mérlegeltem és nem nyafogtam hogy újratelepítés lett a vége.
Ha meg más nem, használhatsz linuxot a netezésre, akkor nem kell félned többé vírusoktól. :)
Egyértelműen Kaspersky Internet Security 2011
töltsd le a 30 napos verziót, aztán örülj, hogy vírusmentes a géped:D Kaspersky-nél nincs jobb a Föld 10 legjobb hackere készíti, ha jól tudom: 7 orosz, 1 magyar egy amerikai és még egy valamilyen:)
az avast meg a többi fostalicska (Nortont kivéve, bár kicsit télleg megbízhatatlan) csak arra jó hogy 1-el több progi lassítsa a géped és kevesebb hely legyen a winyódon:S
Korábban Nod-ot (természetesen eredeti fizetős verzió). De nagyon nem jött be . (Régen tetszett, de pár éve teljesen szar lett sztem. Ha meg is talál valamit, nem tud semmit kezdeni vele. Teljesen impotens) Mcaffe-s tapasztalataim is nagyon rosszak, Laptophoz kaptam ingyen előfizetést egy időre, az alatt bebizonyította, hogy egy fostalicska.
Akkor most ismétlem magam: Avast idáig bejött teljesen.
Kaspersky-t nem ismerem, de nagyon sokan mondtak már rót róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!