Milyen vírusírtót használjak?
Idáig avast pro 4.8.0 volt, de már unom, hogy mindig frissíteni akar 5.x.x-re. Avast 5-ötre azért nem akarok váltani, mert olyan mint a kaspersky kiszámíthatatlan mikor száll el a tört kulcs.
Tehát olyat keresek most, ami nem lassítja a gépet(nem, az AVG igenis fogja), van normális tört verziója, és lehetőleg ér is valamit. Tűzfal, meg egyéb perepucc nem fontos nekem :)
Halottam már jót és rosszat is a Nodról, a Nortonról, Aviráról és Pandáról. Ti mit ajánlotok?
Előre is köszönöm :)
és a Nod 32-t tudom ajánlani mert a gépet alig lassítja, vagy egyáltalán nem is, és egyúttal biztonságot is nyújt.
már rég használom és semmi probléma nem volt egyszer sem, maximálisan meg vagyok vele elégedve
Köszi a tippet, én is afelé hajlok, de azért írjatok még :)
Amúgy jöhet free is, csak ne keljen 30 naponta aktiválni :)
Legjobb a NOD32 és az ESET.
Legjobb ingyenes az AVIRA FREE.
Tudom mindenből van ingyenes, de általában csak 1 hónapig jó. :(
Amúgy az avast idáig teljesen jól működött, csak most állandóan frissíteni akar.
Az ingyenes avast! semmi lényegessel nem tud keveset. Ami a fizetősben plusz, az bugos, hibás, nem működik megfelelően. Szóval az ingyenes még jobb is. 30 napon belül regisztrálni kell 1 évre, programon belül. Ingyenes! Egy év után újítható.
Az 5-ös verzióról beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!