Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen vírusírtót használjak?

Milyen vírusírtót használjak?

Figyelt kérdés

Idáig avast pro 4.8.0 volt, de már unom, hogy mindig frissíteni akar 5.x.x-re. Avast 5-ötre azért nem akarok váltani, mert olyan mint a kaspersky kiszámíthatatlan mikor száll el a tört kulcs.

Tehát olyat keresek most, ami nem lassítja a gépet(nem, az AVG igenis fogja), van normális tört verziója, és lehetőleg ér is valamit. Tűzfal, meg egyéb perepucc nem fontos nekem :)

Halottam már jót és rosszat is a Nodról, a Nortonról, Aviráról és Pandáról. Ti mit ajánlotok?

Előre is köszönöm :)

2010. okt. 29. 19:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
Ugyan azt ajánlom amit a többi 7000 ugyan ilyen kérdésbe is ajánlottam itt.
2010. okt. 29. 19:10
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
kaspersky
2010. okt. 29. 19:12
 3/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de mindenki másra esküszik. Te mégis mire?
2010. okt. 29. 19:28
 4/12 anonim ***** válasza:

és a Nod 32-t tudom ajánlani mert a gépet alig lassítja, vagy egyáltalán nem is, és egyúttal biztonságot is nyújt.

már rég használom és semmi probléma nem volt egyszer sem, maximálisan meg vagyok vele elégedve

2010. okt. 29. 19:29
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet, én is afelé hajlok, de azért írjatok még :)

Amúgy jöhet free is, csak ne keljen 30 naponta aktiválni :)

2010. okt. 29. 19:32
 6/12 anonim ***** válasza:

Legjobb a NOD32 és az ESET.

Legjobb ingyenes az AVIRA FREE.

2010. okt. 29. 19:35
 7/12 Nessie Cullen válasza:
Minek törted fel az avastot? Egyébként van ingyenes verzió is, telepítsd azt,szerintem egy nagyon is jó vírusirtó. Az avg meg télleg szar. Nekem nem talált semmit, pedig volt rajta!
2010. okt. 29. 19:45
 8/12 A kérdező kommentje:

Tudom mindenből van ingyenes, de általában csak 1 hónapig jó. :(

Amúgy az avast idáig teljesen jól működött, csak most állandóan frissíteni akar.

2010. okt. 29. 19:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Vegyed meg a VIPRE: Premium AntiVirus életreszóló kiadását.Én nem bántam meg, hogy megvettem.Még az NOD 32 után is talált vírust, és azóta ezt megvettem, nem félek a vírusoktól.+, hogy még nem is kell többet megvenni, mivel hát életre szól, kötelező vétel:) Én nem bántam meg! [link]
2010. okt. 29. 19:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Az ingyenes avast! semmi lényegessel nem tud keveset. Ami a fizetősben plusz, az bugos, hibás, nem működik megfelelően. Szóval az ingyenes még jobb is. 30 napon belül regisztrálni kell 1 évre, programon belül. Ingyenes! Egy év után újítható.

Az 5-ös verzióról beszéltem.

2010. okt. 29. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!