Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen vírusírtót használjak?...

Milyen vírusírtót használjak? =| Nod32 <- szar Avast <- szar AVG <- szar

Figyelt kérdés
most norton 2011 van fent de nem bízom már benne....
2011. júl. 17. 10:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Nem sok mindennel tud többet, az tény és való.

De ilyen konfiguráció mellett, megéri feltenni azért a kevésért (amit amúgy ki sem használom). :D

2011. júl. 17. 11:05
 12/29 anonim ***** válasza:

Most komolyan a 2,6 GHZ-es 4GB RAM-os gépeddel dicsekszel?

-.-"

Olvasd vissza magad utolsó válaszadó.Elneszálj 1 ilyen géptől.

A témához visszatérve.Leírhatnád h miért nem felelnek meg a vírusírtók.Nem bízol meg benne....Nekem AVG-m van tökéletesen működik.3 év alatt 1 vírust se szedtem össze.

2011. júl. 17. 11:16
 13/29 A kérdező kommentje:
nem az, hogy őskövület gépem van de nem is a legjobb. nekem bőven elég arra, amire kell. 2.2 core 2duo 2.5g ram nekem ennyi elég... és azért van rajta most xp, mert a w7-el mindig csak a baj van...és nem kell felvágnod a gépeddel, mert kb. mindenki leszarja. örülj neki, hogy polyanod van...nekem erre telett 2 éve...
2011. júl. 17. 11:19
 14/29 anonim ***** válasza:

Nem dicsekszem, csak figy: nekem ne az legyen már az első, hogy milyen program mennyire erőforrás igényes.

2011 van, ne várjunk el 1999-es igényeket.

2011. júl. 17. 11:23
 15/29 A kérdező kommentje:
nod32 egy idő után (3-4 hónap) nem észleli a kisebb vírusokat...... AVG. nem szeretem. nekem rossz véleményem van róla..... avast. egyfolytába csinálja a dolgát. és idegesít. és 5 trójaim volt 1szerre a gépen...
2011. júl. 17. 11:23
 16/29 anonim ***** válasza:

ma 10:50?????

Nem értelek kifejtenéd?

Én nod32 öt használok de az avg mellett is szavazok

2011. júl. 17. 11:31
 17/29 anonim ***** válasza:

Én Vipre-t ajánlok:

A Sunbelt villámgyors, teljes körű vírusvédelmet, kémprogram eltávolítót és személyi tűzfalat is tartalmazó rendszere a legújabb komplex károkozók elleni védelemre készült, óriási adatbázisával és proaktív vírusirtó motorjával mindenki számára elérhető és észrevétlen, a számítógépet nem lassító védelmet biztosít.

[link]

2011. júl. 17. 11:42
 18/29 anonim ***** válasza:

Az avast! tényleg szar.

De pont mellette tanultam meg, hogy a vírusirtó szerepe nem is olyan nagy a védelemben, mint hinnénk.

avast! mellett ment tele vírussal a gépem brutálisan, és avast! mellett tiszta most másfél éve (kopp kopp kopp)

Jó, a vírusirtó is fejlődött közben, de azért végképp nemcsak rajta múlik.

2011. júl. 17. 19:45
 19/29 anonim ***** válasza:

A gond ott kezdődik, hogy azt hiszed (mint a felhasználók legnagyobb része akik ilyen dolgokra panaszkodnak) hogy ha van egy vírusirtód akkor ha bármilyen f0st letöltesz a gépre, védeni fog 100%-osan.

Általában ez úgy működik, hogy 80%-ban rajtad és csak 20%-ban a szoftveren múlik, hogy kapsz-e valamilyen vírust vagy sem.

Amiket említettél, azok igenis a jobbak közé tartoznak, főleg az avast, amelyik a fizetősökkel is felveszi a versenyt... -.-"

2011. júl. 17. 20:23
 20/29 anonim ***** válasza:

Más kérdéshez írtam:

- Ha legális az op.rendszered, legyen naprakész!

- A programjaid legyenek naprakészek!

- Ha Vistát/7-est használsz, az UAC (Felhasználói Fiókok Felügyelete) legyen bekapcsolva!

- Lehetőleg ne rendszergazdaként netezz!

- Legyen tűzfalad! Win7 esetén már a beépített is elég.

- Sose kapcsold ki a vírusirtót! Ami téves riasztásnak látszik, nem biztos, hogy tényleg az, sőt... szinte biztos, hogy nem.

- Egy állandó védelemmel nem rendelkező vírusirtóval (pl. Malwarebytes' Anti-Malware) rendszeresen ellenőrizd a géped! Persze, ezeket a szoftvereket általában a felhasználónak kell frissítenie vizsgálat előtt.

- A vírusirtód adatbázisa MINDIG legyen naprakész!

- Csak megbízható oldalról tölts le dolgokat!

- Programokat nagyon megbízható oldalról tölts, de inkább a hivatalos weboldaláról! Máshonnan sose!

Ha ezek egy részét betartod, még az avast! meg hasonló rosszabb vírusirtók is elegendőek lehetnek (persze szerencse is kell).

Ha ezeket nem tartod be, akkor erősre állított, eredeti NOD32 se fog megvédeni..

2011. júl. 17. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!