Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Milyen vírusirtót használjak...

Milyen vírusirtót használjak ESET NOD32 Antivirus4 helyett?

Figyelt kérdés

ESET NOD32 Antivirus 4 virusirtó szoftver van a gépemen, a gép tiszta vírusos, de az ESET nem talál semmit. Tudom hogy teli van vírusokkal a gép, mert msn-en is többen írták, meg Norton Security Scan is fenn van a gépen és az kb. 420 fertőzött fájlt talál, de azzal meg nem tudom kiirtani őket.

Ajánlanátok valami jó virusirtót? Ha lehet magyart és ha tudsz linkelj!

2010. márc. 23. 20:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a segítséget.

Kipróbálok majd több virusirtót és ha nem sikerül kiirtani, akkor marad az újra telepítés.

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:41:

A gépet karácsonyra kaptam, windows 7 van rajta és programozó rakta rá az ESET-et is.

2010. márc. 24. 22:20
 12/19 A kérdező kommentje:
Sikerült megtisztitanom gépet Norton AntiVirus 2010 segítségével, de szerencsére csak 32 fertőzőtt fájl volt. köszönöm mindenkinek a segítséget.
2010. márc. 25. 00:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 21 42-es. Haveromnak is hamis NOD-ot tettek fel a szervízben, de kifizettettek vele egy nagyobb összeget. A "valódi" vírusvédelemért. Tedd fel az ESET SS 30 napos próbaváltozatát és ha jól fut a gépeden, akkor tartsd is meg. Kicsit bonyolult a tűzfalának a beállítása, de segítenek benne, akár mobilon is. [link]
2010. márc. 25. 13:31
 14/19 anonim ***** válasza:
Hagyd fenn a Norton Antivirus-t.
2010. márc. 25. 16:21
 15/19 anonim válasza:
AVG a best
2010. márc. 26. 09:47
 16/19 anonim válasza:
Nekem ESET Smart Security van és nekem semmi gondom nincs vele. Saját maga dolgozik...nem enged be semmit de ha mégis bekerül a rendszerbe a vírus rögtön karanténba rakja.NEkem eddig ez a tökéletes
2010. máj. 6. 21:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Egy éves gépemre már a telepítésnél felkerült az ESET Smart Security. Azóta is megbízhatóan dolgozik a háttérben. Éppen az imént frissitette a moduljait.
2010. máj. 7. 20:53
 18/19 anonim ***** válasza:
avast 5
2010. aug. 23. 20:46
 19/19 anonim válasza:

Tedd fel az ESET smart security programcsomagot de először rakd fel ezt:Malware bytes free.

Ez mindent vírustól megtisztítja a gépedet.

ÉS védva vagy csak a malware bytes-t frissítsd.

2011. júl. 14. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!