Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Amikor átváltok egyik oldalról...

Amikor átváltok egyik oldalról a másikra hirtelen fekete kockák, téglalapok kezdenek el mozogni itt, ott, aztán megállnak, majd pár perc múlva megszűnik a jelenség. Mitől lehet ez vajon?

Figyelt kérdés

Ez pár napja jött elő, és egy nap kb 2x fordul elő..még..

Minden oldalon tapasztaltam már, egyedül a gmail-levelezésemnél nem-) Nem tudom monitor hiba lehet e vagy böngésző hiba..esetleg gép? ..bár az meg vadi új.

2018. ápr. 28. 15:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Egyébként szívesen!
2018. ápr. 28. 19:52
 22/33 A kérdező kommentje:
.és láss csodát az Edge-ben nem jönnek a fekete kockák, azon a bizonyos oldalon..még -) Köszönöm még egyszer!
2018. ápr. 28. 20:05
 23/33 anonim ***** válasza:
Mondtam én, nem kell bele memória, nem azon múlik... :) Szívesen!
2018. ápr. 28. 21:01
 24/33 Netre járó lélek válasza:

Nekem is ez van kb másfél hete. Azóta mióta frissítettem a Chrome-t és a frissítés óta más ismerőseim is jelezték, hogy ugyanez a helyzet náluk. Azóta a chrome-ra ráküldtek még két frissítést, de ezt nem javították ki.

Nem hinném, hogy memória. Eddig semmi gondom nem volt a memóriával. Viszonylag bivalyerős a gépem.

Azt aláírom megérteném, hogy esetleg gondja akadna egy 36 gigás játékkal full HD-ben.

De ezzel a szaros chrommal... Tavaly tavasszal is volt egy hasonló eset, akkor a frissítés után a chrome belassult és szaggatott, 15-20 percenként, majd helyreállt. Azt is egy újabb frissítés hozta helyre, de negyedévet kellett várnom rá.

Nagyon úgy néz ki, hogy vagy visszaállok Firefoxra, vagy éle az egyik ismerősöm által ajánlott alternatívával, és használom a Vivaldi-t.

Ez is chrome alapú, de nincs akkora memóriaigénye sem, s minden olyan oldal fut rajta, ami egyébként chrome-ra van optimalizálva. S ami a legfontosabb nincsenek félresikerült frissítések.

2018. máj. 4. 14:54
 25/33 A kérdező kommentje:
Most megoldódott nekem ez a jelenség így, hogy az Edge-re áttértem ott sem jött elő, de mivel az, mint kereső nem igen tetszett, most az Operát használom és nekem tökéletes minden szempontból. (és persze ott sem jönnek elő a fekete kockák) csak a Chrome-nál voltak ilyen gondok.
2018. máj. 5. 05:57
 26/33 anonim ***** válasza:
Lassan 10 éve használok operát, szerintem ez a legjobb böngésző. :)
2018. máj. 5. 10:03
 27/33 A kérdező kommentje:
Igen jó az Opera, egyetlenegy nem jó számomra, hogy itt nem ajánl fel sehol magyarra fordítási lehetőséget.. (vagy csak én nem találom?) mivel én nem tudok sajnos nyelveket, így nehéz..
2018. máj. 6. 08:56
 28/33 anonim ***** válasza:

Van hottá kiegészítő:

[link]

De tud fordítani is:

[link] :)

2018. máj. 6. 13:40
 29/33 anonim ***** válasza:
*hozzá
2018. máj. 6. 13:40
 30/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, így már sokkal jobb,hogy értem is néha a külföldi oldalakat -) és nem kell másik keresőbe átkászálódnom a fordítás miatt.
2018. máj. 7. 06:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!