Amikor átváltok egyik oldalról a másikra hirtelen fekete kockák, téglalapok kezdenek el mozogni itt, ott, aztán megállnak, majd pár perc múlva megszűnik a jelenség. Mitől lehet ez vajon?
Ez pár napja jött elő, és egy nap kb 2x fordul elő..még..
Minden oldalon tapasztaltam már, egyedül a gmail-levelezésemnél nem-) Nem tudom monitor hiba lehet e vagy böngésző hiba..esetleg gép? ..bár az meg vadi új.
Nekem is ez van kb másfél hete. Azóta mióta frissítettem a Chrome-t és a frissítés óta más ismerőseim is jelezték, hogy ugyanez a helyzet náluk. Azóta a chrome-ra ráküldtek még két frissítést, de ezt nem javították ki.
Nem hinném, hogy memória. Eddig semmi gondom nem volt a memóriával. Viszonylag bivalyerős a gépem.
Azt aláírom megérteném, hogy esetleg gondja akadna egy 36 gigás játékkal full HD-ben.
De ezzel a szaros chrommal... Tavaly tavasszal is volt egy hasonló eset, akkor a frissítés után a chrome belassult és szaggatott, 15-20 percenként, majd helyreállt. Azt is egy újabb frissítés hozta helyre, de negyedévet kellett várnom rá.
Nagyon úgy néz ki, hogy vagy visszaállok Firefoxra, vagy éle az egyik ismerősöm által ajánlott alternatívával, és használom a Vivaldi-t.
Ez is chrome alapú, de nincs akkora memóriaigénye sem, s minden olyan oldal fut rajta, ami egyébként chrome-ra van optimalizálva. S ami a legfontosabb nincsenek félresikerült frissítések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!