Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Amikor átváltok egyik oldalról...

Amikor átváltok egyik oldalról a másikra hirtelen fekete kockák, téglalapok kezdenek el mozogni itt, ott, aztán megállnak, majd pár perc múlva megszűnik a jelenség. Mitől lehet ez vajon?

Figyelt kérdés

Ez pár napja jött elő, és egy nap kb 2x fordul elő..még..

Minden oldalon tapasztaltam már, egyedül a gmail-levelezésemnél nem-) Nem tudom monitor hiba lehet e vagy böngésző hiba..esetleg gép? ..bár az meg vadi új.

2018. ápr. 28. 15:16
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Az is fura, hogy ma pld. reggel jött elő a facebookon, aztán mostanáig sehol semmi, majd az előbb rámentem egy német oldalra ahol már ezerszer jártam évek óta (animációs és sima képek tárháza) és ott meg egyből előjött, de ott kezdődött az elején is pár napja.. Tehát azt az oldalt egyáltalán nem bírja e tekintetben.
2018. ápr. 28. 17:51
 12/33 anonim ***** válasza:
Másik böngésző, a kérdéses német oldalon? Mondjuk edge? Mert az már van a gépen.
2018. ápr. 28. 17:55
 13/33 Robivosi ***** válasza:

"Pentium (R) Dual Core,CPU E 5800, 3,20 GHz, 2 magos, 64 bit, 4 GB, Win10, (ha ezekkel segítettem)"

Ez egy kicsit túlzás...

2018. ápr. 28. 17:57
 14/33 A kérdező kommentje:
Bocsi én teljesen analfabéta vagyok a gép működéséhez, csak "használom" a gépet, nőből vagyok,-)) én csak leírtam az adatokat a gépről (másoltam) nem én találtam ki..Mi a túlzás?
2018. ápr. 28. 18:08
 15/33 Robivosi ***** válasza:
Bocsi! Nem sértésnek írtam! Csak azt írtad, hogy a gép vadi új... na az nem lehet. mivel win10 van rajta, nézz meg mésik böngészőt. Opera, vagy Firefox, esetleg ezek alternatívái közül. Kevesebb rammal is beérik.
2018. ápr. 28. 18:30
 16/33 A kérdező kommentje:
Köszi nem vettem sértésnek-) Egyébként a vadi új kifejezés a túlzás részemről valóban, mivel összerakott gép, csak elvileg új "alkatrészekből", egy barát csinálta, persze ez nem jelent semmit . Azért majd próbálkozom más böngészővel, hátha az megoldást jelenthet.
2018. ápr. 28. 18:43
 17/33 anonim ***** válasza:
Ezt telepítened sem kell: [link]
2018. ápr. 28. 18:52
 18/33 A kérdező kommentje:
De jó köszi!!
2018. ápr. 28. 19:05
 19/33 A kérdező kommentje:
Még csak annyit, hogy az Edge mellett meg lehet nyitva a Chrome, vagy inkább csak egyet használjak? Aztán már nem zaklatok tovább senkit ígérem-)
2018. ápr. 28. 19:19
 20/33 anonim ***** válasza:
El kell hogy bírjon két böngészővel a géped, annyira nem rossz „vas”. :)
2018. ápr. 28. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!