Kezdőoldal » Otthon » Kert » Paradicsom szárításkor a...

Paradicsom szárításkor a feketedés lehet normális jelenség?

Figyelt kérdés

Két napja szárad napon két tepsin egy-egy adag paradicsom. Tegnap estére néhányon feketedést vettem észre. Nem tűnik problémás folyamatnak, az ízét nem módosítja jelentősen, de nem vagyok benne biztos, hogy érdemes megtartanom a fekete darabokat is. Az biztos, hogy nem teszem egybe a szépekkel, de érdekel, hogy mi okozza.

Képek itt:

[link]



2015. aug. 29. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az már nagyon megszáradt,vagyis megégett.

Én is szárítottam és ha tovább hagyom, sötétebb és sötétebb lesz a színe. Nem kell túlszárítani mert az akkor nagyon rágós lesz. Ha megnyomod és nem jön nedv belőle akkor már jó.

2015. aug. 29. 23:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom mire akarod felhasználni, de ha a mennyiség engedi vedd ki belőle azokat a részeket, és csak a jó llapotút használd fel. :)
2015. aug. 30. 02:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A tanácsnak megfelelően abbahagytam a szárítást és olajban elraktam. Külön válogattam egy apró kis üvegbe a fekete foltosakat. Majd felhasználás után megírom a tapasztalatokat.

2015. aug. 31. 09:51

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!