Miért szaggat minden játék a gépen?
Sziasztok!
Nemrég összeraktam egy régebbi konstrukciót.
Alaplap: ASRock Z68 Extreme3 Gen3
Proci: Intel i5-2500 3,3Ghz (2. generáció)
Videókártya: Gainward Nvidia GTX570
Ram: 8GB DDR3
Win7 x64 oprendszer van rajta igaz SP1 ,de rendesen törve (eredetinek hiszi) ,frissítések felrakva,minden driver mindenhez felrakva. Külön programokat szedtem le hozzá,amik a legújabb drivereket felrakják. De így is minden játék (régi/új) iszonyatosan szaggat.
Lehetséges ,hogy valami mégsincs felrakva,vagy tönkrement a videókártya? Bár használtan vettem kollégámtól,addig ő használta hibátlanul.
Vélemény? :)
"Külön programokat szedtem le hozzá,amik a legújabb drivereket felrakják."
Remélem, nem valami Driver Booster-féle szörnyűség! Két alaplap volt mostanában a kezemben, amit az a szemét vágott tönkre egy instabil, alfa-verziójú automata telepítéssel. Több kárt tesznek, mint hasznot, töröld le őket mielőbb!
Az Nvidia gyártói oldaláról szedd le és telepítsd a legfrissebb grafikus drivert, legegyszerűbb, ha az "Auto Detect Your GPU" gombra kattintasz:
Driver Booster 5 volt felrakva az Iobit gyártotta elvileg.
Táp 500W
A game ready driver is fel van rakva. Már a "képernyőfelbontás" menüben is bíbelődtem vele. Beállítottam egy másodlagos monitort,hogy használja a VGU-t (GTX-et).
Az experience-ben optimalizáltam a játékokat.
Egyszerűen más nem jut eszembe.
[URL= [link]
[URL= [link]
Látszódnak a képek?
Előfordulhat,hogy nem a GTX kártya az elsődleges,hanem az Intel,de azt hogy tudnám felcserélni?
AIDA-val is figyelem a gépet,meg egy SIW nevű programmal,amik kiírnak mindent. Plusz van még egy afterburner.
Az előző képek AIDA-val készültek.
Ez az SIW-vel:
Az Afterburner-vel pedig az a helyzet,hogy kipróbáltam a BF3-mat ablakos módban,az afterburner pedig azt írta,hogy GPU1 kihasználás 100% míg a GPU2 0% csak nem tudom melyik kártya melyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!