Miért szaggat minden játék még akkor is ha az ajánlott gépigény is bőven megvan?
A gépem adatai:
Processzor: AMD Phenom II X4 955 3.20 GHz
Videókártya: Geforce 750 TI 2GB DDR5
RAM: 4GB
Minden játéknak amivel játszani szerettem volna megnéztem a gépigényét, és az összesre az volt az eredmény hogy el kéne őket vinnie legalább 60 FPS-el a legmagasabb beállításokon.
Vannak olyan játékok amik futnak normálisan, de bizonyos helyeken van szaggatás. De a legtöbb folyamatosan szaggat és ez nagyon zavaró. Már rengeteg helyen próbáltam megoldást találni de sehol nem tudtam...
Első válaszoló: Fallout 3, Mass Effect 2, Call of Duty Modern Warfare 2, illetve World at War stb...Szóval olyanokat amiknek imán kéne mennie. És mindegyikhez néztem gépigényt is.
Negyedik válaszoló: Nem, nem laptop.
A héten újra lesz telepítve a gép, az talán megoldja a dolgot, mert más megoldást már tényleg nem tudok elképzelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!