Miért szaggat be 5-6 mp-re szinte minden játék, ha egyszer a gépigénye sokszorosa is meg van?
Akár multiplayerről legyen szó, akár single player-ről, minden játék szaggat. Röviden annyi történik, hogy a játék egyszer csak megáll kb. 5-6mp-re és utána ugyanott folytatódik. Csak ez multiban mikor pl. versenyzem, ez ugy néz ki másoknál, hogy hirtelen egyenesen megyek tovább a játékban le a pályáról mindenhonnan, mintha simán belaggolnék, de utána meg 5-6 mp mulva hirtelen mikor visszakapom az irányitást, csak azt veszem észre, kiütöttem valakit, vagy benne vagyok valakibe, szóval másoknál az látszik hogy a semmiből visszatérek ugyanoda a pályára ahol ellaggoltam, de nálam csak az látszik, hpgy megáll a kép és egyhelyben vagyok. Ez mi a haláltól lehet? Gép kb fél éve volt ujrarakva (win 7 64 bit professional), de ezt kb. 3 hónapja csinálja a mocskos. HDD sentinal, meg minden hülyeség lefuttatva, minden kondicio 100% stb., minden hőfok játék alatt is hibátlan, tápegység (sztem) simán birja a gépben lévő dolgok áramellátását játékban is. Szóval már nem tudom mit higyjek, de ugy tünik ebből gépcsere kell majd egyszer :(
Op.rendszer: Win 7 Prof. x64
Amd athlon x2 b24 2x3000mhz proci
4 gb ddr3 ram //dual channel-be 4x1 gb
amd hd 7750 videokártya ->driverek naprakészek
Tápegység 320 wattos 320 W BTX Active PFC
HDD-k:
1. 232GB Hitachi HDS721025CLA382 SATA Disk Device (SATA)
2. 298GB Western Digital WDC WD32 00AAJS-60M0A1 SATA Disk Device (SATA)
Hálózati kártya: Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet
alaplap: HP Compaq 6005 Pro MT PC (3047h)
Pl. rFactor1 bármelyik moddal, ETS2, NFS MW 2005
Mostanában csak rF1-gyel játszom, szoval azt tudom felhozni legjobb példának. De 1 honapja játszottam utoljára ETS2-vel, és akkor az is ugyanezt produkálta, csak az rövidebb időre fagyott be, kb 3 mp-re. De az ETS2 volt mikor kétszer is csinálta 3 percen belül.
Tápegység teljesen kizárható, az soha a büdös életbe nem fog ilyet produkálni, maximum fesz ingadozás esetén kékhalált, leállást (végzetes hibákat ha nem vesszük).
Én is a hdd-re tippeltem volna, attól függetlenül hogy 100% a kondíció, még lehet lassú a felpörgetési ideje ha már leállt mert nem volt olvasva róla. Még a hőfokokat nézd meg, lehet throttlingol a cpu és visszavesz az órajeléből hogy lehűljön.
Lehet, hogy driver hiba, hiába a legújabb. Mikor frissítetted a mostanira? Nem a legújabbal jött be ez a jelenség? Vagy biztos, hogy jól telepítetted fel? Tedd fel a többi eszköz driverét is, hangkártya, hálókártya, alaplap. Persze ha korábban jó volt... de azért ártani nem fog.
Vírusirtód nem valami gagyi, aminek eszébe jut ilyenkor keresést lefuttatni és megfingatja hirtelen a gépet? Cleaner/tisztítóprogramokat nem telepítettél? Tilts/törölj le minden hasonlót, futtass le egy Adwcleaner-t, az is törli a nagyon gagyi tisztító vagy hasonló programokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!