Azért jobb a pc a játékkonzolnál, mert az Xbox és Ps játékok is számítógépen jönnek ki?
Nem feltétlenül, szerintem nincs olyan, hogy "melyik a jobb" mindkettőnek van Pro/Con-ja
Pl :PC : bonyolultabb kezelni, drágább, és komplikáltabb ( pl :. PS-hez veszel 1 játékot bedobod a konzolba a DVD_t és játszol, PC-nél minden egyes összetevője ( CPU/HDD/SSD/VGA/RAM) számít milyen foglalat, milyen OP rendszer, milyen a config stb)
Állítólag a konzolos játékok drágábbak, (de ugye erős vasat építeni sem olcsó)
Szar videó kártya mellett lassan 300-400 ezer forintomba van a gépem.
tehát ez szerintem ember függő. Én szeretem építgetni a gépem, szeretek kínlódni vele, sokkal jobb játszani úgy 1 játékkal(számomra), hogy tudom előtte megszenvedtem érte mire összeszereltem a gépet, felraktam rá az OP rendszert, megdolgoztam az alkatrészekért, Másrészről pedig, sokszor erőm nincs gépezni, akkor pedig milyen jó, ha van az embernek 1 konzolja, csak beül a tv elé, és már tud is játszani. ( nem kell bajlódni grafikai beállításokkal stb )
pc 130-140 ezerből már konzol killert raksz össze gyakorlatilag egy gtx gtx 1050 -el sokkal magasabbra tudod húzni a graffot mint a konzolon megy .
konzol egyszerűbb használat plusz kényelem szerintem. Laikus vagyok ezért nem mondok semmit sem jobbnak. Az a jó ha mindenre futja .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!