Melyik kontroller jobb PC hez?
Figyelt kérdés
Xbox vagy Ps kiosztásu kontroller ajánlottab, nekem még egyik fajta sem volt a kezembem én eddig örök Pc-s voltam most is csak a vezetős játékokhoz akarok majd venni csak nem tudom hogy ahoz melyik lenne a job.2016. aug. 15. 13:37
1/4 anonim válasza:
Én most vettem 2db vezetékes xbox360 kontrollert, hogy a tv-n tudjunk többen is játszani. Abszolút megérte, eddig bármilyen játékot játszottam vele, csak bedugtam és működött, mindenféle konfiguráció nélkül. Mindenképpen az xboxosat javaslom.
2/4 A kérdező kommentje:
Olyantól várok választ akinek már mint két kiosztású kontroller volt már a birtokában egy darabig és tud következtetést levonni hogy melyik miben jó és rossz a másikhoz képest.
2016. aug. 15. 22:06
3/4 anonim válasza:
Nem a kiosztás a lényeg, hanem a kompatibilitás. Az Xbox kontrollerek 100%-ig együttműködnek minden, kontrollerrel játszható játékkal, a többiek nem. A tudomány mai állása szerint pl. a FIFA sorozatban a jobb analóg karos cselezés csak Xbox kontrollerrel működik tökéletesen.
Autós játékokhoz pedig egyértelműen az Xbox kontroller a nyerő, a ravaszaival ezerszer pontosabban lehet adagolni a gázt és féket, mint a többi gamepaddal.
Személy szerint nekem sokkal kényelmesebb az Xbox One kiosztása, mint a PS4-é, az utóbbin pár óra játék után már elfárad a bal hüvelykujjam. De nem tudhatom, neked milyen és mekkora kezed van, melyik lenne kényelmes.
4/4 anonim válasza:
Nekem meg fordítva, mert ps-t szoktam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!