Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xbox one vagy xbox 360 a jobb?

Xbox one vagy xbox 360 a jobb?

Figyelt kérdés
Mind kettőre van pénz de nem tudom melyik éri meg jobban
2016. dec. 12. 11:17
 1/8 anonim ***** válasza:
one
2016. dec. 12. 11:35
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
HA új játékokon akarsz vele játzsani akkor egyértelműen One. Amúgy, hoyg melyik a jobb, ez így kicsit fura kérdés, emrt két külön generációról van szó. Az Xbox 360 2005-ben jelent meg és egészen 2013-ig nem volt új xbox. Akkor kijött az Xbox One 2013-ban és most az az aktuális konzol generáció. Egyébként még most is jelenik meg néha játék 360-ra, de azok gagyik általában. Xbox 360-ra amúgy több mint 1100 db játék van.
2016. dec. 12. 12:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
xbox one lejátssza az xbox 360 játékokat is.
2016. dec. 12. 13:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Tudom h hülyén hangzik csak nem nagyon vagyok benne ezekbe a dolgokba és 5 éve szeretnék xboxot és most tudtam csak rá venni anyuékat h vegyenek nekem csak nem akartak mert h lány vagyok és most mondták h akkor válasszak
2016. dec. 12. 16:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Próbálok néhány dolgot kiemelni:

Az Xbox 360 már lefutott konzol, emiatt olcsón lehet rá játékokat venni viszont új dolgok már nem jelennek meg rá. Ha veszel akkor "S - Slim" Vagy "E model"t vegyél.

Az Xbox One az új gép, amit látsz manapság hirdetésekbe azok szinte mind vannak rá. A gép maga nem sokkal drágább a 360nál, de a játékok igen. A gépből a normál és az S model is ugyanolyan jó, de az S modelt ajánlom (kisebb méret és fogyasztás) hacsak a sima nem nagyon sokkal olcsóbb. Érdemes tudni, hogy az One az eléggé netes konzol, tehát bár csak egyszer, első bekapcsoláskor kötelező rátenni, de a legjobb ha mindig van rajta széles sávú internet.

Az Xbox One nem az összes, de nagyon sok Xbox 360 játékot lejátszik. Minden hónapban adnak hozzá egyre több újat, itt a hivatalos lista amin megnézheted mit: [link]

Ha ezekből megveszed az Xbox 360 lemezt és beteszed (első berakáskor kell hozzá internet, hogy letöltse a programot hozzá) akkor ugyanúgy vagy jobban fut mint 360on.

Még egy dolgot említenék meg, a Kinect kiegészítőt. Ez egy mozgásérzékelős kamera amivel lehet bizonyos játékokat irányítani. Xbox 360hoz és Xbox Onehoz is külön van tehát mindegyikhez csak a sajátját lehet megvenni. A 360hoz nagyon sok nagyon jó játék készült hozzá, tehát ha 360at vesztek akkor tudom ajánlani. Xbox Onehoz viszont NE ismétlem, NE vegyél! Sajnos annyira bukás volt, hogy a kiadó már csak látszólag támogatja, nincs hozzá talán csak 3 játék és nem is készül több!

2016. dec. 13. 09:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Jut eszembe, akármelyik gépet veszed van egy olyan szolgáltatás mindegyiken, hogy Xbox Live. Ezzel lehet a netre felmenni a gépeken. Xbox 360on még lehet nem live profilt (ide kerül minden játékod és mentésed, mindenkinek lehet saját) csinálni, de nem javaslom, Xbox Oneon már csak olyat lehet.

Na most tudni kell, hogy az új konzolokon mint az XboxOne meg Playstation4 nem lehet ingyen játszani az interneten egymással. Ahhoz elő kell fizetni az Xbox Live Gold szolgáltatásra. 1-3-6-12 hónapos előfizetések vannak. Lehet boltban kapható feltöltőkártyával (mint a mobiloknál) és bankkártyával is fizetni a gépen. Ezért cserébe nem csak azt kapod, hogy másokkal játszhatsz hanem például minden hónapban 2 játékot xbox 360ra és 2 játékot xbox onera ingyen. Az ajándék X360as játékok Xbox Oneon is futnak tehát arra végül is 4 játékot kapsz havonta.

2016. dec. 13. 09:19
 7/8 anonim válasza:
One ez nem kérdés.
2016. dec. 15. 00:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Még annyi szólhat az Xbox 360 javára, hogy arra van törési lehetőség.. Magyarul nem eredeti játékok lejátszására is alkalmas, igaz az új kiadású 360 gépeken már ezt nem lehet megoldani, csak ha 2013 előtti gyártásút veszel. Enyém viszi a másolt DVD-s játékokat és az RGH nevű hack segítségével külső és belső HDD-ről is tudok rajta mindent játszani..

One-ra csak eredeti jáékokat tudsz lejátszani ami nem egy olcsó mulatság.

2016. dec. 15. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!