Melyik a jobb családi használatra: WII U vagy XBOX ONE?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 17:18
1/5 anonim válasza:
Legyen sima Wii. Vagy Xbox 360. Olcsóbb, és költséghatékonyabb, is, mint a fent említett páros.
2/5 anonim válasza:
Családi alatt azt érted hogy mindenki használná külön vagy együtt akartok játszani? Mert ha együtt akkor sima Wii. Ha külön akkor bármi amin tetszenek a játékok.
3/5 anonim válasza:
A sima Wii a legolcsóbb variáció, de a Wii U is jó ötlet.
4/5 anonim válasza:
családi használatra wii u, annyiba kerül mint egy xbox 360 olcsóbb mint az xbox one.Lejátsza a wii u-s és a wii-s játékokat.Családi játékra tökéletes!Azért dicsérem mert én egy wii u tulaj vagyok és amikor át szoktak jönni haverok, akkor nagyon jól el lehet vele lenni.Vannak táncolós, társasjátékos, kocsi versenyzős (vicces, szivatós formában) ..... Ajánlom!- De ha far cry meg cod részekre gondolsz akkor xbox bár véleményem szerint akkor már playstation.
5/5 anonim válasza:
Előző generációs konzolt ne vegyél. Rossz a képminősége, drága, nem adnak ki már hozzá játékot, nem is értem miért ajánlgatják sokan(lehet mert nekik is van, és el akarják adni?)
Én xbox-ot vennék, annak ellenére(vagy épp amiatt), hogy wii-m van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!