Ha egy telefon jellemzői között azt irja hogy Dual sim akkor az mit jelent a micro sim kártya jó bele?
Nem feltétlenül. Van amibe két micro megy.
Van amibe két nano. Van olyan is amibe egy ilyen, egy olyan, és olyan is akad még amibe két mini sim megy.
Egyszerre két SIM is belerakható. Olyan, hogy 1 készülék is elég két mobil előfizetéshez.
Van olyan készülék, amibe két egyforma kártya tehető, van olyan, amibe különböző. Ezt gyártója válogatja.
Sőt, olyan is van, aminek a 2. SIM slot-ja vagy SIM kártyát VAGY micro sd kártyát kezel. Te döntöd el, hogy mit raksz bele.
Fontos, hogy a SIM kártyát (régebbi) vagy cseréled, de esetenként ez pénzbe kerül. Ha viszont körbevágod szikével, az ingyenes. Van hozzá a neten sablon, én már többet is vágtam, mindegyik jó lett. (Ha meg véletlen elrontod, kicserélteted. Az is annyiba kerül, mintha kapásból kicseréltetted volna.)
Az újabb kártyákat viszont már eleve úgy adja a szolgáltató, hogy minden méretben felhasználható.
Nekem egy mobilos boltban 200ft ért megvágták.
De érdekesebb kicseréltetni a szolgáltatónál. Az a biztos és nem is kerül sokba ..sőt inkább ingyenes. Akkor a keret is megmarad a kártyához ha később esetleg nagyobbra lenne szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!