Külföldi telefonomba hogyan tehetek magyar sim-kártyát?
Figyelt kérdés
Londonban a Vodaf*ne-nal vettem egy telefont és nyilván a kártya is onnan van. Most hazajöttem és magyar szám (kártya) kellene. Hogy lehetséges ezt megoldani?
(Voltam az itteni vodánál, de egy kb 17 éves srác volt ott, aki minden kérdésemre azt felelte, hogy nem tudja.) Szóval ki kell ütni vagy simán vegyek új kártyát, meert úgyis egy cég?
2017. ápr. 4. 16:28
1/2 anonim válasza:
Menj be egy másik ügyfélszolgálatra. Ha ott is ez van, írj a vásárlók könyvébe.
2/2 anonim válasza:
Ki kell ütni... Szolgáltatók nem igen foglalkoznak ezzel, vegyél tőlük új telefont új előfizetéssel tőlük...
Bár Vodafon - Vodafon, de eltér hállózat azonosítójuk, így nem tudod használni UK -s vodás készüléket, HU -s vodás kártyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!