Adott egy Xiaomi redmi note 4 készülék, de egyszerűen nem hozza be a névjegyeket, és nemtudok sim kártyára menteni! Valakinek ötlet?
Sony Ericsson P910i. 13 éve vettem, és érintőkijelzős volt.
Természetesen nem kell érintőkijelzősnek lenni egy telefonnak, hogy legyen saját memóriája. Ami jóval nagyobb és gyorsabb, mint a SIM kártyáé, és jóval több információt képes tárolni, pl. e-mail, cím, arckép stb...
Persze alkalmazkodás helyett nyilván egyszerűbb leugatni azt, aki emlékeztet rá, hogy egy 2010-es alapítású cég nem huszadik századi koncepciók alapján fog telefont gyártani.
Egyébként be lehet állítani a Redmi Note 4-en is, hogy megjelenítse őket. Ha nem bugrisozol le, akkor talán el is árultam volna, hogyan. Azt azért megsúgom, hogy manapság már keresni is lehet az interneten, nem csak kérdezni. Ha elmész a google.hu-ra, csodát fogsz látni.
Sziasztok
Nekem is ez a problémám
Ha valaki leírná hogy mi a megoldás azt megköszönném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!