Digihez vagy Upc-hez menjek?
Figyelt kérdés
Tudom hogy volt már ilyen kérdés de azok régiek, hátha azóta változott a vélemény. Szóval most fogunk költözni másik lakásba és eddig upc volt itthon, semmi gond nem volt idáig az évek alatt de drágállom. Néztem náluk a csomagokat ha újra beköttetem akkor 8500 ft-ért van olyan csomag ami nekem megfelelne viszont a diginél kb ugyanezt megkapom 4800 ft-ért. Az a kérdés hogy a digi milyen színvonalú szolgáltatást nyújt. Megéri átmenni hozzájuk vagy fizessek többet mert jobb a upc?2017. szept. 1. 14:26
1/4 anonim válasza:
Szolgáltatási terület függő. Minden szolgáltatónak vannak remek és gyatra hálózatai is, más más helyeken.
2/4 anonim válasza:
Én eddig a digitől csak jót láttam az ismerőseimnél/apámnál. Még stabilabbnak tűnt, mint a UPC.
Szerintem megéri.
3/4 anonim válasza:
Budapest, digi tv és net. Semmi baj nincs vele, minden
kiválóan működik.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Salgótarjánba költözök, szerintem ott sem lehet olyan rossz a hálózat.
2017. szept. 1. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!