Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen végzettség kell ahhoz,...

Milyen végzettség kell ahhoz, hogy játék fejlesztőnek menjek?

Figyelt kérdés
Például level designernek,vagy hasonlónak.Illetve,milyen programokkal tudok gyakorolni,az alapoktól kezdve?
2015. aug. 4. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Valamilyen c++, c# mindenképpen, DirectX-hez is értened kell, meg még pár cucc.

Nem vagyok programozó, de szerintem ezek mindenképp kellenek.

2015. aug. 4. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:
2015. aug. 4. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem kell hozzá semmi programozási nyelv, nem kell DirectX tudás, azt majd a programozók megoldják. Tudnod kell 3D modelleket készíteni, grafikát készíteni, szerkeszteni, legyen fantáziád és kreativitásod, meg még ki tudja, miket. Nem vagyok szakmabeli, de azt tudom, hogy a designerek nem nagyon látnak programkódot.
2015. aug. 4. 21:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Level designer inkább grafikai tervezőprogramokkal dolgozik szerintem.
2015. aug. 4. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Az iskola, meg a végzettség csak és kizárólag azért kell, hogy meglegyenek egy munkahelyen a feltételek ahhoz, hogy alkalmazzanak... :-)

Én 7-8 éves korom óta készítek különböző programokat, legyen az felhasználói, oktatói, vagy játék, vagy valamilyen segédprogram, esetleg meghajtóprogram vagy "motor"... ...volt néhány eset, amikor örültem volna olyan embernek, aki megcsinálja helyettem a grafikákat vagy a pályákat! :-)

Szóval nézz körül, biztosan vannak kisebb fejlesztőcsapatok, akikhez csatlakozhatsz. Bár jó lenne, ha lenne néhány referencia-anyagod is, hogy lássák mit tudsz, és hátha valaki felfigyel rád...

2015. aug. 4. 21:28
 6/6 anonim ***** válasza:
A képzettség önmagában sehova nem elég. Tapasztalat és rutin is kell.
2015. aug. 4. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!