Hogyan menjek egy adott oldalra kindle-n?
Figyelt kérdés
Volt pár pdf fájl a gépemen (vettem), és mióta vettem egy kindle paperwhite-ot is, átkonvertáltam őket ebook formatba és ráraktam a kindle-re. Viszont ezeknél a könyveknél nem tudok egy megadott oldalt választani, és a fejezetek sem működnek. Az 50. (utolsó) fejezet a legutolsóra visz, az összes többi, még a 49es is viszint a könyv legelejére... mit lehetne ezzel tenni?2015. okt. 5. 20:03
1/1 CspCsj válasza:
A PDF-ek sem mindig hibátlanok.
Calibre-vel konvertáltad?
Az ebook tömörített fájl, így kicsomagolás után módosíthatod akár jegyzettömbben, de azért kicsit macerás lesz.
Azt hogy érted, hogy nem tudsz megadott oldalt választani? Nem ugrik a képernyő tetején a GoTo > Pages-t választva (vagy alul a csúszkával), esetleg máshova ugrik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!