Valaki! Mondja el nekem mért recseg egyfolytában a fülesem ha bedugom a laptopomba? Többi lent.
Kiméljenek azok akik azzal jönnek hogy a füles rossz, mert telefonba dugva tökéletes. Nem volt túl olcsó szóval szeretnék magyarázatot kapni.
kb 2017.07.1.-től, vagy talán még később is, kezdett recsegni. Csak úgy random. Néha gondol egyet és lefagy a monitor, főleg filmnézés közben és ilyenkor a hang is beakad.
Elvittem szervizbe, de azt mondták szerintük szoftver probléma mert mások is viszik ezzel a gonddal a gépüket hozzájuk. Azt mondták ezen csak a frissités tud segiteni. Nos azóta ez megtörtént és semmi. Vagyis.. 2 napig nem voltam itthon és ma mikor hazajöttem jó volt, de kb 6 óra elteltével ismét rosszra váltott, pedig csak vacsoráért mentem ki és mire visszaértem már rossz volt.
Kérlek segitsetek. A Jet csatlakozóra gondoltam, de mondtak a faszinak hogy azt is nézze meg..elvileg "megnézte".
Mégis így látatlanban miben reménykedsz ?
A szervízben a szerelő nem tudott vele semmit sem kezdeni, akkor gondolod pár mondatból mi ki tudjuk silabizálni a hiba okát.
Egyébként ha figyelmesen átolvasod a kérdésedet, akkor abban benne van a válasz is. Más eszközzel jó a füles, de a laptoppal ne. tehát akkor a laptop csatlakozója a hunyó. Ez ilyen bonyolult ?
Jaj nagyon köszönöm ezt a "normális" választ! :)
Nem azt kértem hogy fejtsétek meg mi lehet az oka.. hanem ha valakinek ugyaniyen problémája van és esetleg tudja mi lehet, akkor válaszoljon. Látszik mennyi ész szorult beléd. Ennél kicsit inteligensebben is meglehetett volna fogalmaznod.
Amúgy Mr. Okostojás. Elmondanám hogy mint a kérdésben is látszik a végén irtam hogy elvileg megnézte a szervizes fiú a csatlakozót, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!