Víz borult a laptopomba, van eesély, hogy megjavuljon?
Tegnap este történt a dolog, a baleset után pár másodperccel ki is kapcsolt magától. Fejjel lefelé fordítottam, majd miután így állt egy ideig portörlővel megtöröltem a klaviatúrát. Estére ráraktam a radiátorra, ma pedig 'rizs ágyra' fektettem az asztal szélén. Próbáltam bekapcsolni, de nem reagál, a ledek sem világítanak, semmi.
Megjavulhat még ha tovább hagyom száradni, vagy menthetetlen? (Próbálkozok majd szerelőnél, de tekintettel az év végére és hogy vidéken lakok, ez csak pár nap múlva lehetséges.)
nincs kizárva hogy egy jó szerelő meg tudja csinálni, de profi kell legyen, és nem az aki szétszedi és úgy mondja ki hogy vége, hogy azt sem tudja mi a baja konkrétan...
Akik nem értenek hozzá, előszeretettel dobatják ki, és vetetnek új készüléket.
A hátlapot remélem nem tetted vissza a szárítás előtt?
Az akksid valószínűleg mélykisülést "szenvedett", azzal szerintem hiába fogod pár nap múlva kipróbálni... Először meg kell próbálni feltölteni. A gépet meg szét kellene kapni és kitakarítani belőle az esetleges lerakódásokat.
Én elvinném szerelőhöz, ha már rendesen kiszáradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!