Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy a rákba képzelik ezt?!

Hogy a rákba képzelik ezt?!

Figyelt kérdés

Ami valódi, vagy a laptoppal együtt vásárolt operációs rendszer, azt nincs joguk letiltani!

[link]

2017. ápr. 17. 15:54
 1/9 A kérdező kommentje:
Na és nem érdekel a Windows10.
2017. ápr. 17. 15:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Le van írva az indok a cikkben, akkor mi a kérdés? Sajnálkozzunk veled együtt vagy mit vársz?
2017. ápr. 17. 15:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

" Ami valódi, vagy a laptoppal együtt vásárolt operációs rendszer, azt nincs joguk letiltani! "

Egyetlen Kaby Lake vagy Ryzen laptopot nem adtak el Windows 7-tel licencelve.

2017. ápr. 17. 16:14
 4/9 A kérdező kommentje:
De Free-DOS-szal igen, azzal, hogy bármi telepíthető rá. Meg vagyok elégedve a 8.1-el, nekem nem kell az a helyettem gondolkodni akaró, mindent uraló, gamereknek való sz*. Nem én vagyok az egyedüli, aki utálja.
2017. ápr. 19. 11:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Miben nyilvánul meg a tőled jobban tudás és uralkodás? Azt leszámítva hogy a felhasználói visszajelzés most előre be lett jelentve, de amúgy ugyanúgy az összes Windows jelentést küld a a háttérben? Nem te vagy az egyedüli aki bedől félinformációknak és hoaxoknak, lehet ezt akartad mondani.
2017. ápr. 19. 12:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Ócska, gagyi vacak a Windows 10, erőszakkal lenyomva a torkukon.
2017. ápr. 25. 11:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"erőszakkal lenyomva a torkukon"

Jaja, tanusíthatom, ez így van. Tegnap is, mikor nyúltam volna a polcra a linux telepítőlemezért, az MS rendőrség rámrúgta az ajtót, aztán fegyvert fogtak a fejemhez, hogy márpedig win10-et kell hogy telepítsek az új számítógépemre. Nem is hagytak ott, most pedig szívok ezzel a sz@rral.

2017. ápr. 25. 12:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Próbáld meg Win10-hez készült procival régebbi Windowst telepíteni, amikor ez a redmondi banda letiltja a frissitéseket. Még jó, hogy a Linux-ot nem, de az meg akadozik vele. Fordulnának fel. Ne vegyetek vadiúj drága laptopot, mert egyrészt hardveresen gagyi, másrészt CSAK Win10-el használható. Elpasszolom ezt a sz*.
2017. ápr. 28. 10:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Látszik hogy nálad vannak felfogásbeli problémák.

Ha windows 10-hez készül a hardver, akkor azzal kellene használni. Ha nem, akkor ne vegyél olyat.

Persze a Microsoft a hülye és nem a felhasználó, véletlenül sem. Kb. az ilyenek miatt írják rá a mikróra hogy "ne szárítsa meg benne a háziállatát", mert van aki gondolkodás nélkül megtette.

2017. ápr. 28. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!