Írjak neki ezek után, vagy hagyjam a rákba?
Nekem is volt egy nagyon jó barátom akinek, ha rossz kedve volt mindig bunkózott: egy idő után idegkikészítő és csak a saját kedved rontod el, mert mindig rajtad fogja kitölteni a dühét. Vagy épp leszar.
Megoldás: hagyd a fenébe.
Lehet, hogy nehéz de utána sokkal nyugodtabb életed lesz, az ilyenekért meg nem kár még ezer új barátot szerezhetsz.
Lehet igazad van :/
Köszi a választ :)
Sajnos az ilyen embereket el kell engedni.
Most én is a saját példám hozom (remélem, nem baj): Volt egy nagyon jó barátom, minden nap találkoztunk, beszélgettünk stb. Az egyik pillanatról a másikra eltűnt, majd ismét felbukkant, megint eltűnt (nem válaszolt az üzeneteimre,hívásaimra), egy darabig próbálkoztam, de most már inkább hagyom.
Te is megpróbálhatod rendbe hozni a kapcsolatotok, de egy idő után rá fogsz unni, hogy csak te szeretnéd megmenteni a kapcsolatotok. Sajnálom, de ennek már nincs jövője. :á
Dehogy baj :D
Igazából ennek lehet, hogy tényleg nincs semmi jövője. :/
Azt elfelejtettem beleírni, hogy azt írta, hogy neki tök mindegy beszélünk -e...csak nem tom...olyan jó lenne, ha minden olyan lenne, mint régen. :/ Nah mindegy, köszi a te válaszod is, asszem tényleg el kell engednem.
Igen, igazad van :c
Köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!