Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak rá, vagy hagyjam? 18/L
Megismerkedtem egy fiúval 2 hete. Majd bejelölt Facebookon. Utána héten 2x beszéltünk csak, nem sokat, de a második alkalommal mondta, hogy találkozzunk hétvégén. A hétvégét azonban ő mondta le, de hozzátette, hogy a következő hétvége már biztosan jó lesz neki (azaz ez a hétvége, ami most tart).
Viszont azóta egyszer sem írt. Eddig igaz, mindig ő írt rám, most lehet, nekem kellett volna? Vagy nem?
Azt tudom, hogy elfoglalt, mert ő is most végzős és az orvosira készül, ilyen-olyan előkészítőkre is eljár, sokat tanul.
Mit tegyek? Bizonytalan vagyok.
Köszi a válaszokat! :)
Mégis mi tart vissza?
Ha eddig mindig ő írt rád, esetleg most te is tehetnél végre valamit, hercegnőm... :)
Írd meg neki, hogy itt ülsz a legszebb, templomba járó ruhádban és várod az ígérete szerinti jelentkezését.
Egyik kezedben óvszer, a másik kezedben egy programfüzet, válasszon, hogy mit akar! :)
Írhatsz neki, bár, ha az előzőt ő mondta le és javasolta ezt az időpontot, akkor neki kellett volna valami javaslattal előállni.
De szerintem felejtős, nem a neveletlensége miatt, hanem mert nem vesz ő annyira komolyan, hogy a saját szavát komolyan venné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!