Laptopot hogy a rákba lehet bővíteni?
Jó lenne tudni mit akarsz rajta bővíteni...
Merevlemez, RAM, USB-k száma, vagy mit?
6:
Én az idő 99%-ában asztalon használom, ráadásul külső monitorral, külső billentyűzettel, de a maradék 1%-nál akkorát szívnék, hogy ha asztali gépet kellene vinnem, hogy bőven megérte a felárat és a bővítésben a korlátozottságot a laptop, nagy erőforrás igényem meg nincsen, ha mégis lenne, akkor lenne mellette egy asztalim is.
Laptopot nem szokás bővíteni.
Megveszed azt, ami akkor jó Neked, használod és ha kifújt, veszel másikat.
A bővítés relative sokba kerül, nem igazán éri meg.
Mire gondolok: van benne 2 memória slot, és 2GB RAM.
Ezt nem úgy rakják bele, hogy 1*2GB, hanem 2*1GB. Nincs üres hely benne.
Azaz ha bőviteni akarod, kidobod a 2db 1 Gigásat a kukába, mert akkor már másnak se nagyon kell, és veszel
2db 2 gigásat...
8:
Általában 1 modult tesznek bele, ritkább, ha 2-t. Nekem a jelenlegi az 5. laptopom, ebből 1 volt olyan, amelyikben 2 modul volt, a többinél mind 1 volt, a másik slot üresen állt. A mostani is ilyen, de azt egyből bővítettem.
Egyébként én jobban preferálnám, ha 2 modul lenne bennük, amennyiben APU-s laptopról van szó, mert az IGP szereti a dual channel-t, egy utólag beletett rammal meg nem biztos, hogy menni fog, még azonos típus esetében sem (az enyémen konkrétan megy). Ha meg bővíteni kell, akkor egy dupla akkora párral érdemes.
Hozzáteszem, ma már a belépő szintű laptopoknál, eleve csak 1 slot van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!