Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows xp támogatása lejárt?

Windows xp támogatása lejárt?

Figyelt kérdés

Tegnap meg találtam a legelső gépemet.Rá szeretném tenni a Windows xpt de azt hallottam hogy lejárt a támogatása ez mit is jelent pontosan?

Am ha kérdezdnétek hogy milyen a gépigényem

1 Gb RAM

Intel pentium proci

100GB hely a merevlemezek

2017. márc. 11. 09:51
1 2
 11/13 anonim válasza:
Told fel a win7-et és kapcsold ki az autómatikus frissítéseket majd havonta manuálisan rákeresel, az még elmegy ezen a gépen, de a win8-at 10-et azt ne mert azok memóriatömörítést használnak.
2017. márc. 13. 19:53
 12/13 anonim ***** válasza:
#8, #9 - Tudom, parttalan a vita, de ha nem számolom az utolsó szemétből össrekott harvereket és a szétwarezolt Windows-okat (meg a rajta lévő hulladékokat), akkor nem mondanám, hogy sok gondom lett volna a biztonsági frissítésekből. Az esetleges nem telepítésükből már annál inkább. Informatikusként illene tudni, hogy ezeket a javításokat nem a felhasználó szopatása miatt készítik, hanem hogy a korábban rosszul (vagy sehogy) működő funkciókat kijavítsák, illetve lgalább az ismert biztonsági réseket befoltozzák. Egy rendszert nem naprakészen tartani egyszeri felhasználóként is felelőtlenség (de ez betudható a tudatlanságnak, vagy a rossz tanácsoknak), szakemberként viszont komoly hiba.
2017. márc. 14. 00:13
 13/13 anonim ***** válasza:
A windóz így is, úgy is ezer sebből vérzik, akárhány frissítést pakolsz fel rá. Lehet, hogy egy-két biztonsági rést befoltoznak, de további százat nem. Nekem évekig jó szokott lenni egy windóz frissítések nélkül, ellenben az utóbbi években egyszer elfelejtettem azonnal kikapcsolni a frissítéseket telepítés után: onnantól kezdve kb. 5 percig bootolt a gépem.
2017. márc. 14. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!