Mit tegyek akkor, ha windows xp támogatása lejár és nem tudom telepíteni a windows frissítési segédletet?
be volt kapcsolva a frissítés és az azt jelenti hogy már nem érhető el mivel több frissitést nem nyújtanak
telepítsd ujból a windows xp rendszert és vedd le az automatikus frissítést és már jó
nem kell váltani hülyeségnek tartom aki olyan mint én hogy csak netezni kell a gép, meg filmet nézni rendben hogy eljárt felette az idő technikailag sehol nincs de mivel nem játszok nem futtatok a gépen semmi komolyabb dolgot csak internetezek igy bőven megteszi nem eszi el a gép memóriját feleslegesen stb.
egyik dolog az hogy nincs védelem azt mondják dehogy nincs egy jó féle tűzfal neki és kész vagy akinek van routere az bekapcsolja annak a védelmét ennyit jelent a védelem
a másik dolog az nem jön rá uj programok
hát xp re amit lehetett bő 10 év alatt azt már legyártoták szóval minden van.
lehet ez egy kicsit okoskodásnak tűnik de én ezt gondolom a nagy váltásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!