Mit jelent, hogy lejárt a Windows XP támogatása?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 8. 20:53
1/12 anonim válasza:
Azt, hogy nem fognak többet frissítéseket kiadni hozzá. Amitől azért vannak olyan nagyon oda, mert ha valaki csinál egy vírust, ami feltúrja a rendszert és kijátssza a vírusirtót, akkor az a vírus mindig hatékony fog maradni. Ez innentől kezdve már nem a microsoftosok gondja.
2/12 anonim válasza:
Mivel naponta 100x fel van teve ugyanez a kerdes, igy mar csak trollkodni fogok.
Eljon az apokalipszis het lovasa!
3/12 anonim válasza:
Nem érkeznek rá biztonsági frissítések, se a vírusirtókra, így kb. 2 nap után vírusos lesz a géped. Válts Linux Mint-re!
4/12 Tengor válasza:
#2, ha bejelented, hogy trollkodsz az nem trollkodás. Tessék rendesen trollkodni! :D
5/12 anonim válasza:
" Nem érkeznek rá biztonsági frissítések, se a vírusirtókra, így kb. 2 nap után vírusos lesz a géped. Válts Linux Mint-re! "
Ekkora baromságot sem olvastam még.
Minden a felhasználón múlik.Sokan,mint én is évek óta nem frissítettem a windowst,xp-t se.Gond egy száll se volt.
Vírusirtók még jó ideig támogatni fogják az XP-t amúgy.Vírusirtótól függően 2-4 év.
6/12 anonim válasza:
Ezen a gépemen Windows7 van, mégis megzakkant a Thunderbirdem! Április 8, a hackerek általános támadást inditottak, azt persze nem tudhatják, melyik gépen fut XP. Az ESET egész nap frissitette magát, amikor fent vagyok a neten, vagyis minden XP-s tegyen fel erős védelmet.
7/12 anonim válasza:
Open SSL elleni támadás volt, vagyis a titkosítás elleni.
8/12 anonim válasza:
Azt,hogy végre egy vírusfészekkel kevesebb lesz az Internet-en.
9/12 anonim válasza:
Már ha leváltják.Ha nem,akkor még nagyobb lesz a galiba.
Előző voltam.
10/12 anonim válasza:
Vírusfészek az lehet és van is 7en és 8-ason is,felhasználón múlik java részt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!