Mit jelent pontosan, hogy az xp támogatása megszűnik?
Figyelt kérdés
Azt értem, hogy nem lesz több frissítés meg service pack. Konkrétan az érdekelne, hogy ha újrateszem az xp-t, akkor a már meglévő frissítéseket le tudom e tölteni, vagy pedig már azt sem.2014. ápr. 20. 21:20
2/7 anonim válasza:
előző vagyok csak annyit lehet majd frissíteni hogy service pack3-ra ha még nincs meg
4/7 Tengor válasza:
A meglévő frissítések még egy ideig valószínűleg elérhetőek lesznek, aztán majd szépen azokat megszüntetik.
5/7 anonim válasza:
Nem csak frissítések nem lesznek hozzá, de idővel a programok majd elkezdenek nem futni rajta. Egyre többnél kapod majd a "nem win32 alkalmazás" hibát, mert a visual studio olyan újabb verziójával vannak fordítva, amik az XP-t nem támogatják.
Ha szeretnéd élesben látni, hogy mi várható, akkor dobj fel egy windows 2000-et egy virtuális gépre. Aztán próbálj böngészőt telepíteni, vagy bármilyen újabb programot. Nem fogsz messze jutni, nem fog sok minden felmenni rá. Pedig a maga idejében a win2k is egy nagyon profi és népszerű rendszer volt.
6/7 anonim válasza:
5. válaszóló.. azt csak az újabb programoknál csinálja ha régebbit teszel rá viszi
7/7 anonim válasza:
Ez tény. De pl. mire mész ma IE6-tal vagy Firefox 3-mal? Kb. semmire, a weboldalak 90%-a nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!