Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit jelent pontosan, hogy az...

Mit jelent pontosan, hogy az xp támogatása megszűnik?

Figyelt kérdés
Azt értem, hogy nem lesz több frissítés meg service pack. Konkrétan az érdekelne, hogy ha újrateszem az xp-t, akkor a már meglévő frissítéseket le tudom e tölteni, vagy pedig már azt sem.

2014. ápr. 20. 21:20
 1/7 anonim válasza:
nem adnak ki rá több frissítést
2014. ápr. 20. 21:21
 2/7 anonim válasza:
előző vagyok csak annyit lehet majd frissíteni hogy service pack3-ra ha még nincs meg
2014. ápr. 20. 21:26
 3/7 anonim válasza:
de am már megszűnt
2014. ápr. 20. 21:28
 4/7 Tengor ***** válasza:
A meglévő frissítések még egy ideig valószínűleg elérhetőek lesznek, aztán majd szépen azokat megszüntetik.
2014. ápr. 20. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem csak frissítések nem lesznek hozzá, de idővel a programok majd elkezdenek nem futni rajta. Egyre többnél kapod majd a "nem win32 alkalmazás" hibát, mert a visual studio olyan újabb verziójával vannak fordítva, amik az XP-t nem támogatják.

Ha szeretnéd élesben látni, hogy mi várható, akkor dobj fel egy windows 2000-et egy virtuális gépre. Aztán próbálj böngészőt telepíteni, vagy bármilyen újabb programot. Nem fogsz messze jutni, nem fog sok minden felmenni rá. Pedig a maga idejében a win2k is egy nagyon profi és népszerű rendszer volt.

2014. ápr. 20. 21:40
 6/7 anonim válasza:
5. válaszóló.. azt csak az újabb programoknál csinálja ha régebbit teszel rá viszi
2014. ápr. 21. 00:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez tény. De pl. mire mész ma IE6-tal vagy Firefox 3-mal? Kb. semmire, a weboldalak 90%-a nem fog működni.
2014. ápr. 21. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!