Mind1, inkább attól függ kinek mi tetszik jobban, lényegi különbség nincs a kettő között.
2016. dec. 21. 20:57
2/11 anonim válasza:
En szemely szerint szeretem az unity feluletet igy ubuntut hasznalok, azonban az eltero kiadasi ciklus miatt a mint stabilabb lehet, van ra tobb honapjuk, hogy az ubuntubol fixaljanak dolgokat. De ez kb mondvacsinalt indok, ez inkabb tetszes vagy vallasi kerdes.
2016. dec. 21. 21:13
3/11 anonim válasza:
Ízlés dolga, nekem a Linux Mint jön be. MATE desktoppal atomstabil, nincs vele gondom, megszerettem.
Másik DE-vel is biztos jó, pl. sokan mondják, hogy a Mint + Cinnamon is teljesen rendben van.
:)
2016. dec. 22. 10:56
4/11 anonim válasza:
Bármi ami nem Unity
A Unity a leghasználhatatlanabb, cserébe a leggépigényesebb DE
Kezdésnek a Mintet ajánlom(olyan DE-vel ami tetszik), csak a szoftverközpontjában elavultak a szoftverek
Ezért nem árt ha megtanulod használni a csomagkezelőket a terminálból
Ha nem jön be akkor próbáld ki a Xubuntut(Ubuntu az alap, de Unity helyett XFCE a DE)
2016. dec. 22. 19:54
5/11 Tom Benko válasza:
Ubuntut próbáltam, fejvakarós visítás lett a vége. Jobb szeretem a barátságosabb disztrókat, mondjuk az Arch-ot.
2016. dec. 23. 18:20
6/11 anonim válasza:
Baratsagos mint az arch :D ...
2016. dec. 23. 20:24
7/11 Tom Benko válasza:
@6: Igen. Akármilyen viccesen is hangzik elsőre, a leghumánusabb disztró.
2016. dec. 25. 13:07
8/11 anonim válasza:
Nekem semmi bajom az Untity felulettel Ubuntunal, amit itt nehanyan irnak rola.... nevetseges. Mukodik tisztan, stabilan, tetszetős.
Az ubuntunak nagyobb a gepigenye mint a Mint-nek. tehat attol fugg h milyen gepre telepitened.
2016. dec. 29. 21:06
9/11 anonim válasza:
"Jobb szeretem a barátságosabb disztrókat, mondjuk az Arch-ot."
Chuck Norris is barátságos, ha megfelelően közelíted meg. :))
No offense.
2016. dec. 30. 14:32
10/11 Tom Benko válasza:
@9: Na ja, az Arch a Linuxok Chuck Norrisa. De akkor mi a Gentoo?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!