Linux Mint és/vagy Ubuntu alá van e jobb videószerkesztő program?
Figyelt kérdés
Elegem van a Windowsból, alternatíva ként pedig ezen két linuxszal szemezgetek, de mivel hobbi szinten videókat szerkesztgetek, így nem tudom. Adobe premier pro-t, vagy sony vegas-t futtatja? Elsősorban mintben gondolkodom...2015. febr. 18. 22:12
1/3 Tengor válasza:
A két rendszer gyakorlatilag ugyan az, az induló csomagok összeállításában van különbség.
Windowsos progik futtatására van a Wine emulátor. Hogy ezen mi fut el arról itt kapsz infót: [link]
Adott program linuxos verziójáról pedig a program oldalán tájékozódhatsz.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már próbáltam informálódni máshol is, de egyelőre semmi használhatót nem találtam. Igen, nem vagyok egy nagy informatikai szaki...
2015. febr. 18. 22:29
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!