Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy fénykép hátterét hogyan...

Egy fénykép hátterét hogyan tudom kicserélni photoshop nelkul?

Figyelt kérdés

2016. okt. 13. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kinyomtatod, levágod ollóval, ráragasztod egy másik képre.
2016. okt. 13. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Az #1-ső válaszoló nagy party-arc lehet... :-)

photoshop nélkül?

GIMP-el! :-)

ui.: mi az a photoshop? :-)

2016. okt. 13. 14:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Gimp, vagy más hasonló képszerkesztő.

De valahogy úgy érzem, inkább az a kérdésed, hogy "Egy fénykép hátterét hogyan tudom kicserélni számítógépes tudás nélkül?"

Erre viszont a válasz az, hogy "sehogy", vagy "úgy, hogy megkérsz (megfizetsz) valakit, hogy csinálja meg".

Az egy dolog ugyanis, hogy megvan-e a program, az pedig egy másik, hogy tudod-e használni.

2016. okt. 13. 15:37
 4/6 csux2 válasza:

Van egy egyszerű letöltés nélküli online szolgáltatás. Clipping magic

[link]

2016. okt. 16. 05:20
 5/6 anonim válasza:

paintel is lehet alkotni.

én 2 ablakot gyártottam vele oda ahol takart a fa.

meg tetőt.

2016. okt. 18. 17:35
 6/6 tabaki ***** válasza:
Painttel is lehet sok mindent bűvészkedni, de az ilyesmire százszor kényelmesebb olyan képszerkesztővel, amelyik rétegeket is kezel, akár az ingyenes PhoXoval (de persze van még egy halommal, semmi okod nincs rá, hogy pont a Photoshopot hiányold). Ettől függetlenül tartok tőle, hogy #3 gyanúja nem alaptalan, és tényleg olyan programot keresel, amely a te beavatkozásod nélkül is elvégzi a műtétet. Ilyen viszont nincs, a program számára nem egyértelmű, hogy te mit tekintesz háttérnek. Speciális esetben -- mondjuk egyszínű vagy jelentősen eltérő színű/élességű háttérnél -- az okosabb szoftverek elég jól tippelnek, de ezt a folyamatot is te irányítod, mert értesz hozzá... Alaphelyzetben viszont te magad intézed a kijelölést-kivágást, ami egyszerű de fáradságos munka, és megint csak nem úszható meg legalább minimális képszerkesztési ismeretek nélkül.
2016. okt. 26. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!