Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen photoshop-os programoka...

Milyen photoshop-os programokat tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Nekem most PhotoInstrument-em van, de valamiért nem tudom használni. Vagyis meg tudom csinálni a képeket, de aztán nem engedi lementeni. Ráadásul nem lehet átállítani magyar nyelvre, pedig a leírásban az volt, hogy lehet és nem engedi. Szóval milyen programokat ajánlanátok? Vagy ha valaki lemondja, hogy mit csináljak a PhotoInstrument-tel, az is jó, csak már felgyűlt kismillió kép, amik javításra szorulnak és nem tudom, hogy mit csináljak.

Előre is köszönöm a válaszokat. :)

2013. máj. 15. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Gimp
2013. máj. 15. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Adobe Photoshop ezt használják a profik is. Elég bonyolult de az alap dolgok egyszerűek itt is.
2013. máj. 15. 19:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincsenek "photoshop-os programok". Van a Photoshop és vannak egyéb képmanipulációs illetve képfeldolgozásra szánt szoftverek. A kérdés az, hogy mire szeretnéd használni. Ha képmanipuláció a cél (retus stb...) akkor Photoshop, ha csak feldolgozni szeretnéd őket (szintezés, színkorrekció stb..) akkor Lightroom. Egyik sem olcsó, erre azért figyelj.
2013. máj. 15. 20:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Próbáld a GIMP-et!

Ingyenes és jó.

2013. máj. 16. 07:48
 5/9 A kérdező kommentje:

# 3/4! ELNÉZÉST! Nem vagyok jártas a témában. Csak nagyon szeretek fotózni és az egyik ismerősöm mondta, hogy fel lehetne a képeket még jobban javítani... De nem nagyon értek a dologhoz. A fotózás megy. Elkapok néhány ritka pillanatot és nem vagyok beképzelt, sokan tehetségesnek tartanak.

De köszönöm, hogy kijavítottál, legközelebb erre oda fogok figyelni! :)

A többieknek is köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!

2013. máj. 16. 16:28
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
A fotózás megy...a fotózásnak eleve része az utómunka és nem akarlak elkeseríteni de a laikus ismerősei minden második kezdőt tehetségesnek tartanak. Nem olyan egyszerű ez. :)
2013. máj. 16. 16:30
 7/9 A kérdező kommentje:

Rájöttem, hogy nem egyszerű. De még csak nem rég ismerkedtem meg a dologgal és nem vagyok a témában jártas. Szeretném magamat fejleszteni, ezért kértem itt segítséget. Az pedig, hogy ki kit tart tehetségesnek, nem igazán lényeg. Tetszenek a képeim nekik és ez a lényeg. Kisebb finomításokkal pedig még jobbak lesznek, de még gyerek vagyok, csodára én sem vagyok képes.

És tudom, hogy hozzátartoznak az utómunkálatok, ezért szeretnék letölteni egy programot és felnőtt segítségét kérni, mert szeretem ezt csinálni és fejleszteni akarom magam ebben. :)

2013. máj. 16. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:
48%
Sok sikert, de ismerd a korlátaid. :)
2013. máj. 16. 16:40
 9/9 Bonanno válasza:
Ha van ncore-d vagy beload vagy akármilyen angy torrent oldal akkor onnan ingyen letudod tölteni a photoshop cs5 öt és youtube tutoriálokkal meg tudod tanulni a használatát! Először nem lesz egyszerű sőtt nehéz lesz. Én is gimp2 vel kezdtem és az igazat megvallva 2-3 éve még nagyon béna voltam és nagyon vicces képeket csináltam xD megvannak még jókat nevetek rajta :)) De mostmár nagyon szépen tudok dolgozni vele és könnyen megy szóval Biztos vagyok benne hogy belejössz!Sok sikert! :)
2013. dec. 18. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!