Milyen photoshop-os programokat tudtok ajánlani?
Nekem most PhotoInstrument-em van, de valamiért nem tudom használni. Vagyis meg tudom csinálni a képeket, de aztán nem engedi lementeni. Ráadásul nem lehet átállítani magyar nyelvre, pedig a leírásban az volt, hogy lehet és nem engedi. Szóval milyen programokat ajánlanátok? Vagy ha valaki lemondja, hogy mit csináljak a PhotoInstrument-tel, az is jó, csak már felgyűlt kismillió kép, amik javításra szorulnak és nem tudom, hogy mit csináljak.
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Próbáld a GIMP-et!
Ingyenes és jó.
# 3/4! ELNÉZÉST! Nem vagyok jártas a témában. Csak nagyon szeretek fotózni és az egyik ismerősöm mondta, hogy fel lehetne a képeket még jobban javítani... De nem nagyon értek a dologhoz. A fotózás megy. Elkapok néhány ritka pillanatot és nem vagyok beképzelt, sokan tehetségesnek tartanak.
De köszönöm, hogy kijavítottál, legközelebb erre oda fogok figyelni! :)
A többieknek is köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!
Rájöttem, hogy nem egyszerű. De még csak nem rég ismerkedtem meg a dologgal és nem vagyok a témában jártas. Szeretném magamat fejleszteni, ezért kértem itt segítséget. Az pedig, hogy ki kit tart tehetségesnek, nem igazán lényeg. Tetszenek a képeim nekik és ez a lényeg. Kisebb finomításokkal pedig még jobbak lesznek, de még gyerek vagyok, csodára én sem vagyok képes.
És tudom, hogy hozzátartoznak az utómunkálatok, ezért szeretnék letölteni egy programot és felnőtt segítségét kérni, mert szeretem ezt csinálni és fejleszteni akarom magam ebben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!