Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » AMD drivert frissítettem, és...

AMD drivert frissítettem, és nem ismeri fel a dual cure videó kártyát?

Figyelt kérdés

Tegnap este, a ranbox six siege nevű játék textúra hibás volt, így néztem egy videót, hogy frissíteni kell az amd radeont, és elvileg helyreáll. Le is szedtem a 64 bites windows 7-es radeon-t, és nem is volt probléma a géppel még, de a játék nem állt helyre. a menüben volt mellette egy olyan, amivel az APU-t is lehetett frissíteni, szintén 64 bites verzió win7-et leszedtem, majd telepítettem, és a videókártya drivr totál nem működik, és most ilyen újratelepítés utáni képet látok, ami full nagy ikonok rossz felbontás stb... Tehát kellene egy dual core videó kártya illesztőprogramot feltennem valahogy, de nem értem mit kellene csinálnom... Radeon most ezt írja, amikor újraindítom: "radeon settings are currently not available. Please try again after connecting a display to AMD graphics and

extending the display." Ez meg amit szintén ír:

[link]

AMD-A8-4500m APU with RADEON TM HD graphich ami van a gépbe. Nem értek a számítástechnikához, szóval ha tudna bárki segíteni megköszönném! :S

2016. okt. 13. 10:21
1 2 3 4 5
 41/42 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

megszakadt a kapcsolat nem nyissa meg a kepeket legalabbis most

nem elrejteni kelett volna az eszkozt hanem visszallitani

ezt ha reszleteit nezed akkor tudod megtenni

elrejtett eszkozoket is meglehet jeleniteni

es allitsd vissza hogy ne legyen rejtett

a videovezerlot nem kellett volna piszkalnod a eszkozkezeloben csak a proceszort

persze nem tudom az APU frissites mit is frissitett

de az APU a processzorral azonos csak tobb funkciot lat el, de manapsag vagyis mar eleg reg nincs hagyomanyos proci

de akkor hiaba telepited fel az amd drivert nem ismeri fel a videovezerlot?

mert valami susmuk kell legyen ott

ezert rosz ha nem lehet a helyszinen segiteni mert igy semmit nem tudni szemtol szemben

2016. okt. 13. 20:53
 42/42 A kérdező kommentje:
AMD installer telepíti jelentleg következőt: AMD videó-kártya illesztő program. a vége persze az lesz, hogy most sm fogja feltelepíteni...
2016. okt. 13. 21:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!