AMD drivert frissítettem, és nem ismeri fel a dual cure videó kártyát?
Tegnap este, a ranbox six siege nevű játék textúra hibás volt, így néztem egy videót, hogy frissíteni kell az amd radeont, és elvileg helyreáll. Le is szedtem a 64 bites windows 7-es radeon-t, és nem is volt probléma a géppel még, de a játék nem állt helyre. a menüben volt mellette egy olyan, amivel az APU-t is lehetett frissíteni, szintén 64 bites verzió win7-et leszedtem, majd telepítettem, és a videókártya drivr totál nem működik, és most ilyen újratelepítés utáni képet látok, ami full nagy ikonok rossz felbontás stb... Tehát kellene egy dual core videó kártya illesztőprogramot feltennem valahogy, de nem értem mit kellene csinálnom... Radeon most ezt írja, amikor újraindítom: "radeon settings are currently not available. Please try again after connecting a display to AMD graphics and
extending the display." Ez meg amit szintén ír:
AMD-A8-4500m APU with RADEON TM HD graphich ami van a gépbe. Nem értek a számítástechnikához, szóval ha tudna bárki segíteni megköszönném! :S
#18 drivereken belul kell legyen opcio hogy kivalsszd az apu t vagy a dvga t vagy mindketott
de mint irtam még "tokeletes" hozzavalo driverel is gondjaid lehetnek
viszont windows 7 hez hivatalos driver nincs is
pedig eleg regi hardverek ezek mar
erdekes olyan mintha hulladekot gyartottak voln
nem csak te vagy igy ezzel tehat
de persze ha feltennel egy tamogattot windows t akkor mar nagyreszt a problema ELMELETBEN (nem gyakorlatban) meg lenne oldva
en ezert kerulom meszirol az amd s laptopokat es ezert nem ajanlom masnak sem sose
mint irtam nem a hardverrel van gond mert az APU es a DG (dual graphics) rendszer nagyon utos tervezesu csak epp szoftveresen senkit sem erdekelt igy amd t magat sem
igy a hatalmas elony inkabb hatranykent mutatkozim meg sajnos
ha HP vagyis hivatalos gyartoi oldalon nincs driver widows 7 heg akkor nem tudsz mit tenni
csak nem hivatalos drivert lelhetsz ha egyaltalan van olyan
es valoszinu magat a valoban mukodo DG t meg elfelejtheted vagyiy vagy a 8670m t hasznalod (ha tudod) eleg jo ez a vga (ha kepes mukodni rendesen)
vagy az APU t magaban ami pedig nagyleptekkel gyengebb es a rendszermemoria hasznalat miatt megjobban kicsit
amugy ha textura hibat a vram (8670m) okozta akkor nem tudod kicserelni mert az forasztva van az alaplapra, igy csak az egesz laptop csereje oldja meg
merthogy ha javitani engeded akkor honapokig se fogod latni a laptopodat
#21 attol meg hogy letorlod nem all helyre a jot fel is kell rakni
nincs mar meg az a driver amit letoltott neked?
mert rakd fel azt es ne frissitsed
vegulis az a lenyeg hogy mukodjon mindegy hogy hogyan mert sajnos elvarasaid nem lehetnek
viszont ha a vram hibas akkor mint irtam az "nagyon jo" mert akkor gondban vagy foleg mivel garanciaban nehezen fogjam ezt elhinni hogy neked valoban nem jol megy egy jatek
mas jateknel nemntortent semmu kulonos vagy nemnis jatszotal massal?
#24 es miert kellet az APU t frissiteni?
nemnoldotta meg a bugot a sima driverfrissites?
mert ugylatszik az apu frisites meginkabb nem oldotta meg:p
ha letorolted mar az osszes drivert es az apu frissitest is?
akkor ted fel valamilyek drivert vagy a regit vagy a frisset
apu frissitest meg ne ted fel
vagy ez mar megvan es meg mindeg rosz a kep?
ha a jateknugyanugy bugos maradt akkor mit szeretnel?
mert az apu frissites csak hazavagta a drivert vagyis valami mas frissitest kell keresni es nem ezt
skyrim eleg jol optimalizalt jatek massal is jatszottal?
hasonlo "bugos" jatekkal ami ugyannugy rosszul vagy eppen jol ment?
(grafikai bugos termeszetesen)
szoval jol ment meg a rainbow is es megis apu t frisitettel? miert?
es ezt nem tudod letorolni? vagy letorolted mar?
es utana felraktad csak a drivert?
lehetseges hogy eszkozkezeloben kell visszallaitani a regebi drivert az apu (processzor) hoz
szamitogep > kezeles > eszkozok
es ott a proceszor es ott (regebbi) illesztoprogram visszallitasa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!