AMD drivert frissítettem, és nem ismeri fel a dual cure videó kártyát?
Tegnap este, a ranbox six siege nevű játék textúra hibás volt, így néztem egy videót, hogy frissíteni kell az amd radeont, és elvileg helyreáll. Le is szedtem a 64 bites windows 7-es radeon-t, és nem is volt probléma a géppel még, de a játék nem állt helyre. a menüben volt mellette egy olyan, amivel az APU-t is lehetett frissíteni, szintén 64 bites verzió win7-et leszedtem, majd telepítettem, és a videókártya drivr totál nem működik, és most ilyen újratelepítés utáni képet látok, ami full nagy ikonok rossz felbontás stb... Tehát kellene egy dual core videó kártya illesztőprogramot feltennem valahogy, de nem értem mit kellene csinálnom... Radeon most ezt írja, amikor újraindítom: "radeon settings are currently not available. Please try again after connecting a display to AMD graphics and
extending the display." Ez meg amit szintén ír:
AMD-A8-4500m APU with RADEON TM HD graphich ami van a gépbe. Nem értek a számítástechnikához, szóval ha tudna bárki segíteni megköszönném! :S
laptop gyartoi honlapjarol keresd ki a chipset drivert
azt amelyik hatalmas meretu
ez tartalmaz mindent ami kell es ezzel mukodnie is kell mindennek
ha textura hiba tovabra is fentall
akkor memtest86+ t kellene futatnod
#1 memetest86+
memoria hiba kizarasara
mondjuk erre kicsi az esely de megeshet
ha hibas a ram (memoria) akkor garanciaztatnod kell ha mar nem garis akkor ujat kell venni
van az APU n kivul a laptopban dVGA is?
milyen pontosan ha van?
az is segitene ha leirnad a laptop pontos tipusat, ez altalaban a laptop aljan van egy cimken
dual graphics
van valami mas neve is azthiszem de az most nem ugrik be
dual core ("graphics") olyan nincs
megprobalom kitalalni es meglelni mirol is lehet szo marmint melyik laptop tipusrol pontosan
A8 4500M APU ban ez az IGP van:
GPU Type: Radeon HD 7640G
vagyis nem pusztan 7600 az csak az alszeria neve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!