AMD drivert frissítettem, és nem ismeri fel a dual cure videó kártyát?
Tegnap este, a ranbox six siege nevű játék textúra hibás volt, így néztem egy videót, hogy frissíteni kell az amd radeont, és elvileg helyreáll. Le is szedtem a 64 bites windows 7-es radeon-t, és nem is volt probléma a géppel még, de a játék nem állt helyre. a menüben volt mellette egy olyan, amivel az APU-t is lehetett frissíteni, szintén 64 bites verzió win7-et leszedtem, majd telepítettem, és a videókártya drivr totál nem működik, és most ilyen újratelepítés utáni képet látok, ami full nagy ikonok rossz felbontás stb... Tehát kellene egy dual core videó kártya illesztőprogramot feltennem valahogy, de nem értem mit kellene csinálnom... Radeon most ezt írja, amikor újraindítom: "radeon settings are currently not available. Please try again after connecting a display to AMD graphics and
extending the display." Ez meg amit szintén ír:
AMD-A8-4500m APU with RADEON TM HD graphich ami van a gépbe. Nem értek a számítástechnikához, szóval ha tudna bárki segíteni megköszönném! :S
ha ez a te laptopod tipusa akkor itt kell keresgelni a drivert hozza
ha nem ez akkor ki kell keresni a te tipusodhoz tartozo driver oldalt ami lenyegeben teljesen ugyan ilyen csak ahhoz tartozo
mobilon sajnos nemntudom megnezni a driver listat hogy megmondjam mikre is lenne szuksged de még probalkozok hatha bejonek
Igen ez az, de most ami fent van ilyen radeon vaami, azzal mit csináljak, vagy a meglévő drivereket, amik azt sem tudom hol vannak, vagy pontosan mik is, hol tudom leszedni?
Nem tudom hogy oldjam meg, hogy a most küldött linkből ha letöltök valamit, azt hogy rakjam majd fel, mert ugye most ott a program, amit feltettem már. AMúgy igen ez a laptopom amit ellinkeltél!
#9 >>> #6
most a masik 8600 vagy 7600 alszerias?
mert nem teljesen mindegy mert ha 7600 as akkor mas tipusu biztosan a laptopod
hp laptopok aljan nincs rajta a tipusjelzes?
mert az igen erdekes akkor hohy kulonboztetik meg maguk a gyartok is mirol van szo? :D
Csak a probléma hogy nekem win7-em van rajta, és az nem választható a menüből... egyébként itt: [link]
szedtem le elsőnek bal oldalon a menü-re kattintva a drivereknél, a 64 bites win7es frissítést a radeonra, ami még nem is okozott bajt, majd ez után szedtem le a mellette lévő APU 64 bitest is, és az okozta, hogy nem használja a vidi kártyát, és írja ezeket.
#13 de ne csak a kinezetet nezd mert azonos kinezetel rengeteg tipus is keszulhet
programok telepitese es torlese
ott kell letorolnod
windows 7 es rendszert nem lattam a linkelt HP oldalon
igy akkor hivatalos driver lehet nincs is hozza
sajnos microsoft annyira windows 10 et nyomassa mindenutt hogy lehet mar nemnis nagyon foglalkoznak a laptopok regebbi drivereivel, eddig se nagyon tettek
eleg rosz valasztas volt, es leginkabb a tamogatotsag miatt sajnos AMD nem tud a laptop driverekel komolyan foglalkozni, ezert nem erdemes laptopban sem amd st venni mivel ha maga a hardver jo is de szoftveres tamogatas nincs rendesen hozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!