Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudok belépni a freemai...

Hogyan tudok belépni a freemail-es címemmel a Youtube-ra?

Figyelt kérdés
Mióta beújítottak. hogy csak gmail-es címmel lehet bejelentkezni, azóta nem tudok hozzáférni a profilomhoz.

2016. szept. 14. 15:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Kb. 2009-ig a YouTube önálló weblap volt, akkor megvette a Google. Valószinű, hogy Te az önállósága idején regiztél freemaillal és fel. névvel.

Mióta a Google megvásárolta, azóta változott a regizés. Megmaradt ugyan a Te fiokod is, de belépned már csak az un. Google Fiokkal (nem a gmaillal!) lehet. A Google Fiok számos jó Google szolgáltatást tartalmaz, igy pl. a gmailt, a Google+-t, a Google Drivet, a Google Mapst, stb. de a lényeg, hogy a YouTubet is. Tehát ha be akarsz lépni a YouTube-ra, akkor először is Google Fiokot kell regizned a meglévő freemailes cimeddel. (lehet ugy is, hogy egyuttal egy uj gmailes cimet regizel és akkor automatikusan kapsz egy Google Fiok-ot, de ez egy másik és üres YouTube csatorna lesz). Mivel bármely email cimmel, igy a freemaillal is tudsz Google fiokot regizni, ezért ha ezzel regizel, utána be tudsz lépni oda a freemaillal is

[link]

2016. szept. 15. 07:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos nem sikerült belépnem így se, nem tudom mit rontottam el.. :/
2016. szept. 23. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!