A freemailembe régóta nem léptem be, és most már nem enged valamiért. A jelszavamat tudom. Mit tegyek?
Hát, nem tudom... Vissza kéne, hogy engedjen. A postaláda tartalmát törli, de a fiókod nem szűnik meg, és nem osztják ki másnak. Én most beléptem a régi FreeMail-embe, és (mint már nem először...) a következő levél fogadott:
„Kedves Felhasználónk!
Üdvözlünk visszatérésed alkalmából ismét a [freemail] rendszerében!
Egyben tájékoztatunk, hogy szabályaink értelmében az utolsó bejelentkezést követő 90 nap után leveleid automatikusan és visszavonhatatlanul törlődtek. Azt követően mostanáig, ha valaki írt Neked, automatikus visszajelzést kapott a levélküldés sikertelenségéről.
A postafiókot a mostani belépéssel ismét aktiváltad.
Vedd használatba postafiókod ismét, és további jó levelezést kívánunk!
Üdvözlettel:
[origo] Zrt.”
Nem tudom, téged miért nem enged be, de elvileg ez lenne a dolog rendje.
Az én freemail postafiókom júl. 20. óta nem működik.
Nekem ez az üzenet jön:
"11:32 | 2016. július 20.
Meghibásodott egy gépünk
Kedves Felhasználónk!
Egy gépünk meghibásodott, az ezen lévő felhasználók “A mappák lekérdezése sikertelen” hibaüzenetet kapnak bejelentkezés után. A hibáról tudunk, és dolgozunk a javításán. A levelek biztonságban vannak, a hiba alatt érkező levelek is megérkeznek ezekbe a fiókokba.
Azon dolgozunk, hogy mielőbb ismét hibamentesen elérjétek a hibában érintett fiókokat, a megoldásig szíves elnézéseteket és türelmeteket kérjük.
Üdvözlettel,
a [freemail] csapata"
Lehet, hogy a te postafiókod cuccai is azon a gépen vannak, amelyik meghibásodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!