Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A freemailembe régóta nem...

A freemailembe régóta nem léptem be, és most már nem enged valamiért. A jelszavamat tudom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2016. júl. 27. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
3 hónapig nem lépsz be akkor megszünik.
2016. júl. 27. 20:01
 2/5 A kérdező kommentje:
De nem lehet visszaállítani?
2016. júl. 27. 21:18
 3/5 tabaki ***** válasza:

Hát, nem tudom... Vissza kéne, hogy engedjen. A postaláda tartalmát törli, de a fiókod nem szűnik meg, és nem osztják ki másnak. Én most beléptem a régi FreeMail-embe, és (mint már nem először...) a következő levél fogadott:

„Kedves Felhasználónk!

Üdvözlünk visszatérésed alkalmából ismét a [freemail] rendszerében!

Egyben tájékoztatunk, hogy szabályaink értelmében az utolsó bejelentkezést követő 90 nap után leveleid automatikusan és visszavonhatatlanul törlődtek. Azt követően mostanáig, ha valaki írt Neked, automatikus visszajelzést kapott a levélküldés sikertelenségéről.

A postafiókot a mostani belépéssel ismét aktiváltad.

Vedd használatba postafiókod ismét, és további jó levelezést kívánunk!

Üdvözlettel:

[origo] Zrt.”

Nem tudom, téged miért nem enged be, de elvileg ez lenne a dolog rendje.

2016. júl. 27. 22:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem. Ugyanezt a levelet kaptam amikor írni szerettem volna erre az emailre. Akkor lehet nem törlődött. Én nekem csak azért kellene mert egy helyen vagyok ezzel beregisztrálva. De köszönöm szépen. :)
2016. júl. 28. 21:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én freemail postafiókom júl. 20. óta nem működik.

Nekem ez az üzenet jön:

"11:32 | 2016. július 20.

Meghibásodott egy gépünk

Kedves Felhasználónk!

Egy gépünk meghibásodott, az ezen lévő felhasználók “A mappák lekérdezése sikertelen” hibaüzenetet kapnak bejelentkezés után. A hibáról tudunk, és dolgozunk a javításán. A levelek biztonságban vannak, a hiba alatt érkező levelek is megérkeznek ezekbe a fiókokba.

Azon dolgozunk, hogy mielőbb ismét hibamentesen elérjétek a hibában érintett fiókokat, a megoldásig szíves elnézéseteket és türelmeteket kérjük.

Üdvözlettel,

a [freemail] csapata"

Lehet, hogy a te postafiókod cuccai is azon a gépen vannak, amelyik meghibásodott.

2016. aug. 2. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!